Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čoviću ljakane, ti si ostavio trajne poslijedice logorašima koje si zatvorio.
sve će i sa kozom se guziti za pet tolara -čika Čović , guta i jede govna kad treba.. sve za naciju
NAZI-GRUSS IN BLEIBURG: KROATISCHER POLITIKER (HDZ) IN ÖSTERREICH INHAFTIERT Nun wurde die Identität einer der insgesamt sieben, bei der kürzlich abgehaltenen Kommemoration in Bleiburg, Verhafteten öffentlich. Medien berichteten, dass es sich bei einem der Beschuldigten und in Österreich Inhaftierten um einen Politiker der Kroatische Demokratische Union (Hrvatska demokratska zajednica – HDZ), Anđelko Bosančić handelt.
Ima li kakvih posljedica kad kotarusa dolazi, ima i te kakvih i jako losih po BiH jer siri lazi.
Kad može hrvatska penissjednica čundarović, pardon kitarević i ratni zločinac vučić, zašto ne bi mogao i Sultan Erdogan...pa Turska je vladala ovim prostorima više i od kurve srbije i od kurve hrvatske zajedno...SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji......SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.
Dobro dosao u Drzavu Bosnu i Hercegovinu
Pa nemoze ostaviti gore od tebe tudzmanu jedan
Razmišljam šta da doručkujem, pa da pogledam neki film
Pravi doktori nauka zagrebackog sveucilista vracaju svoje doktorate radi takve komedije da je zagrebacko sveuciliste pod Kolindinim protektoratom ovakvom Covicu dodjelilo nekakav doktorat slican kao jednom kandidatu na jednom nasem nazovi sveucilistu i koji je polozio na temi, uticaj luka na ukus bureka.
Klix briše komentare protiv erdogana. #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N #T A M A N
kriminalac nebitni samo da laprda sta...idi u hr pa tamo kukaj uzp vnogo
Čović sam više ne zna gdje udara, podržava Srbiju oko priznanja Kosova, pa Dodika oko podjele Bosne, pa sad Edrogana, tako ponašanje je sukob interesa
koga uopste interesuje sta ova mazga misli
Coviceva izjava u kojoj kaze da je Erdoan dobrodosao i da se on nada da nece ostaviti nikakve posljedice bi se mogla precizno prevest da on o posjeti misli da Erdoan nije dobrodosao i jos da je vec ostavila posljedice jer ce kod MZ aktuelizirati probleme koje je Covic svojim izbornim zakonom zakuhao.
Vazno je zebi samo da si i ti uzeo tal skupa sa bakirom od turaka za ovaj miting kojeg nigdje u evropi nemigu odrzati
Erdogan ne smeta Covicu a smeta Radoncicu i Niksicu.. Hajteri na aparatima
@samp1ta Više u džep nego iz džepa! Mislim da je čak i radostan što Bakir ovo organizuje u Sarajevu! Njemu sve paše što homogenizuje Hrvate u podršci jednoj listi na izborima!
Boli me uvo za erdogana, jos manje za U.Z.P.nacionalistu..pushi nesto, znas vec sta..
AKo krne u HNK, može bpostati opasno, al mislim da neće ići u HNK.