Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj narode hoces li ikad pameti doc?
Sto Komsica nije svao? Covjeku ju Bozic, Predsjednik je drzave, a i koalicioni su partneri...bas cudno :)
Prva slika sve govori,oni su sebi najbolji prijatelji,jedni drugim prave pozicije,ucvrscuju fotelje,prikrivaju kriminal sa nacionalnim tenzijama.A ovcice nasjedaju 20 i kusur godina na istu pricu,dok se djeca lijece sms porukama
Tu se nakupilo svega i svačega - samo niko nisam vidio ni jednog - Čovjeka!
Nije mogao fokus biti iskljucivo na Bozicu?
https://i.imgflip.com/3k02ls.jpg
Najvaznije je ,da je bio predstavnik Hrvata u predsjednistvu..gosp.Dodik
Gledaj prve slike sunce ti jebeem
teško ove slike mogu sažvakati ograničeni, a rat stao prije tridesetak godina...
Eeee moj glupi narode
A narod ludi konta kako oni se svadjaju i bore za njihove interese 🤣🤣🤣🤣
Šta li je Foodil proučio na trećoj slici,pa mu šega?
Ovo je slavlje izbornog zakona i ponovnog uspjeha Covica. Sve ovo sto se desavalo prethodnih dana oko vlade KS i uredjenja drzave je Covicevo maslo. SDA po ko zna koji put prodala Bosnjake, pridruzio joj se SBB - sto i nije cudo, i na iznenadjenje svih - DF. Ako ih narod ne kazni na iducim izborima onda ne zasluzujuemo bolje i ne smijemo se nista zaliti!
Hajmo ih rusit
Kaže G. Čović "...da uživaju sve blagodati „jedinstva u različitosti“, bez da se pritom moraju odreći ili udaljiti od vlastitog identiteta, slobode, suvereniteta ili temeljnih prava" Jeste li mislili G. Čoviću da ja kao Jevrej, rođen i živim u BiH, plaćam poreze i doprinose, doprinosim ovom društvu nemam pravo da se kandidiram na izborima. Jel to "demokratsko pravo" na koje se pozivate?
Mi ćemo se još uvijek klati između ,a vas boli k.... ,tokare ,mezite ,smijete se ,uživate ,dok narod pati za boljem šute ,nadajući se da ćete im to pružiti ...STOKO!
fuj, hebao vas onaj ko vas sastavi, licemjeri bez obraza...
dodo sere protiv zvizde a ovdje mu sve zubice pokazao u jednom smijesku...