Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno, mudri latin...svaka ti cast izmislio si politiku za ublehasa bakira...sad ce hojrat saopstenje pisati, pa ce podici ratna udruzenja da pisu, to je ta matrica puta u neuspjeh ...nametni ga Smite nek nam oci ispadnu, zasluzili smo ko nas vodi.
Napisa ti president 200000
Bakira Briga za drzavu
Bravo Covicu i trebas dobit treci entitet kad je Bosnjo do konstane srzi nesposoban i glup… kakvi ba mi i drzava turci nas 500 godina tambusali i danas se kunemo u Erdogana. Glup narod do bola, znamo samo Biseru po hurme poslat
Dzaba pregovaras i trosis vrjeme uzalud covicu
Možda maže ocima ovim ambasadorima ali svi znamo da ovo radi za poziciju a jednak je lopov ko Bakir i Dodik
Samo se vi zajebavajte, ali ce Covic da progura izborni. A time ca da zaokruzi i treci. Svako ko putuje kroz Bosnu zna da gdje je HDZ u vecini tu vise Bosne nema. Tako je nas slavni Bake potpisom u Mostaru nazalost prokocko ovu drzavu. On i njegove proklete sahovske partije. Treba mu zabraniti i covjece ne ljuti se da igra.
Ma čovke dogovara vize za hrvate a ostali se pale na izborni. Bravo čoviću iselit ćeš i ovo malo što je ostalo
Ovaj hoda od jedne do druge ambasade da bi dao utisak da ima punu podršku. Međutim moramo skontati jedno: da su Ameri htjeli da bosanski Srbi djele sudbinu Oluje ne bi zaustavili ofanzivu na Banjaluku i time prisili Hrvate da se dogovaraju s Bošnjacima. Dakle Čoviću nazad kod Baketa i pitaj šta bi on tražio zauzvrat i ponesi rahatlokum.
Pa ima li iko da kaze ovom.glavonji da on sto zagovara nije nikako dobro ni po jednoj konvenciji prava aperhejd on zeli ovdje i da stvori nemire jer glupi narod nasjeda jer je glup i nepismen i vrlo lahko je upravljati. Zasto uopce mu se daje prostora i vremena da on zagovara fasizam i da to predstavlja normalnim??? Ovo ako mu se da onda je ovdje velika nepravda i trebamo i mi traziti onda nesto sto njih ugrozava pa nek izvoli.
Covicu lopino ofucana! Kada ces raspravljati pitanja standarda, zaposljavanja, zdravstva, skolstva, infrastrukture, ekologije, zastite suma i voda…… itd. Ove teme tebe ne interesuju! Ti si pokrao milione i sebi osigurao rezeevnu destinaciju ako bude gorilo pod nogama. A narod? Tko sljivi glupe glasace!
Dzaba smrdljivoj ustašiji katolibanskoj , idu lagano ne u nacionalnu manjinu nego u " ostale"
Na šta se vi palite,Evropa nikada neće pristati na muslimansko ćistu državu u srcu Evrope,zato su i napravili dejton,mi htjeli ili ne morat će mo na silu živjeti jedni sa drugima samo je problem što jedan narod nestaje.
Sta je koga briga sa strane i iz drugih drzava , sta se desava u nasoj BiH .... TO SU NASI PROBLEMI I TREBA ODJ3BATI SVE KOJI SE MIJESAJU .
Vicemo ko je sposobniji. Ja se uzdam u Gospodara da ce muslimanima pomoci, samo moramo puno poraditi na postenju.
Sve zmijske i hinjske face. Samo nesto muljaju protiv Bosne.
gdje nam je politicka ofanziva da bude 1 covjek 1 izb jedinica 1 glas. sve ostalo je unistavanje demokratije. a za pocetak treba napasti ovo dvoje jer se slikaju ispred zastave fasisticke tvorevine hb
Drzava BiH cjelovita i nedjeljiva !
Tragicno. Covjek koji odavno radi na razbijanju drzave, dobija sansu kod kreatora istog projekta. BiH je zalozena po ko zna koji put.