Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćeš li informirati Charlesa Michela da si bio upravnik logora u ratu, Gnjido??
Moze li neko da kaze rukovodstvu Hrvatske da se okani vise Bosne i Hercegovine .
Trojka , Nes Sbb i ostala druzba sa ujedinjenjem za Denisa su ustvari otvorili put draganu Čoviću da pobjedi na izborima ..
Lažeš???
Povraća mi se više od ovih likova,pa gledamo ih decenijama.
Sad će oktobar žvaljo žvaljavi. ;) Pa otiđi podudlaj dodiku za govornicom narodne skupštine. Sam si ti okrenuo bošnjake protiv sebe.
Da nije vasih lazi i manipulacija mnogi od njih ne bi ovamo dolazili s namjerama s kojim ih ovdje dovodite
Sto se tice dogovora - uvijek jedna vrijedi za sva vremena - "od nameta nema salameta", tako da svi koji promoviraju dominaciju jednog naroda - samo zarivaju glavu u pijesak i produzuju agoniju ove jadne drzave i jos jadnijeg naroda.
Kada ce se pokrenuti istraga gdje nestadose dokumenti o presudi ovom tipu za kriminal od 5 godina. Vrlo lahko se to moze naci tragom od prve osobe koja ih je imala pa dalje kome ih je predala i redom do zadnjeg kriminalca.
E čoviču skočit će ti Mišel nanos,nije on došao u BiH zbog mene,nego zbog vas fašista iz Hercegovine i HDZ-a,ponovo ti neće proći izborni zakon,većina katolika nije za hns i hdz,pitaj načelnika Prozora,samo sve hrvatske stranke na izbore pa moze izmjena izb.zakiba,ovako ponovo glasa o za Kompiča,jer da nije njega,ti i Dodik bi davno napravili Palestinu 2 od BiH,ali ima nas koji nećemo dozvoliti da se to ikada desi
odlican drug
kako došao tako i će i otići
proruski separatist, krimos obicni....sto nije zaustavio toliki odliv hrvata iz bih pogotivo rs-a
Strasno s kim živimo, pa cijelo vrijeme poslije rata mi vodimo rat za opstanak ove divne države BiH. Nismo ni svjesni zašto obolijevamo i imamo sve više psihičkih tegoba. Sami sebi doprinosimo. Hercegovački Hrvati žele svoj dio države da sami vladaju, Srbi da odcijepe već obilježeno, a Bošnjaci žele mir i prosperitet na cijelom teritoriju države.
A da nije tebe ne bih smo imali govana u BiH
Ja ogranicena tipa : kako Plenkovic moze uticati na plan posjeta europskog zvanicnika?Takve odluke se predvidjaju mjesecima unaprijed. Mogao je Michel pozvati sve njiçh u Brussels. Covjek odlucio doci i ne sam. Cijeli eu meehanizam to predlaze i odlucuje. Stvarno, istiski grmalj ovaj Covgrabitelj. Nikako da se civilizira!