Komentari (346)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I od tvog optimizma zavisi život svih stanovnika. Ovo je fašizam na djelu. Riješite problem odlaska mladih, nepotizam, korupciju. Ima li u vama imalo ljudskosti?
Mozemo pricati sta hocemo ali Komsic je jedan od najboljih politicara u BIH...
Negator genocida i štovatelj 9 januara je bruka za Hrvate.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovako si ti ko fol bio i blizu da "spasis" Aluminiju
A Soko da ne spominjemo gdje je bio direktor.
Nije problem katolicki narod nego je problem Covic i raja mu moji dragi katolici. Kad to shvatite mozemo razgovarati o svemu.
Prc
Nisi valjda stvarno mislio da ce ti tvoj fasizam proci? Ha ha ha!
Ako nastaviš sa fasizmom budi uvjeren da ćemo ti i listu HDZ izabrati pa se ibreti!😜
Šipu ga ti opet covke. 🤣
Super! Dido, idi u mirovinu i igraj se sa unucima. Pusti te svoje "radne kolegice"snaci ce se one i bez tebe .Idi kuci i uzivaj u bogatstvu, znamo kako stecenim. Daj mladim ljudima da se dogovorajau.
Zeljko Komsic⚜⚜⚜
Znaci Qrcina
Pišam ti se na tvoj optimizam
Usput, dok su te brige morile za Hrvate, iscrplen si sa kupovinom jos nekoliko vila prema Makarskoj. I ove ai sljedece su ponovo na Punce, Bake pra Bake, tetice, stricevice itd. Hacijenda u Mostaru od 5-6 miliona, doduse od nedavno s krstenim grbom dinastije Covic. Jado li jado, Bandicev pobratime, sve ce uskoro na drazbi biti prodato kao i njegovo. Vrijeme visokih predstavnika koje si kupovao, sunkom i Vinom je proslo. Na zapad neces pobjec, jedino u Rusiju s, jaranom.
Otud mu je Dodik glavni prijatelj, idu skupa u Moskvu!!! Nije se covjek uzalud potpisivao cirilicom, kad ni veliki srbi to nisu radili!!!
Tako blizu a tako daleko....
KOMSIC
Ma samo zatezat, nikakve promjene dok se Laktašenko ne smiri. Pa onda lomit ovog. Kad smo živjeli 26 godina, može još koja. Nije ovo samo pitanje narednog izbornog ciklusa, sad što se dogovori nadživjet će postojeću političku garnituru.
A ko to kaže da neće biti izbora?
I tebe treba sankcionisani I naci ljude s kojima se moze dogovarati o drzavi a ne plemenima...hahaha
Klikstoris je probošnjački medijski isprdak. Samo šire mržnju
Moras i ti popustiti da bi na cupriji dobio