Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idi slikaj se nasmijan i zagrljen sa ubicama beba iz Ahmica Kordicem
Pozlilo mu..... i usput prijeti indirektno zapadu.... Hrvati stari RUSI! Inace imaju naj tezi Ruski akcent od svih u Evropi, fakat su Rusiodni ovi nasi Hrvati.... ko ih nezna
Dragi hrvati, Bosnjaci su sekularan narod, ta silna borba protiv demokracije koju vi sprovodite je Putin narucio..... postanite Evropljani vec jednom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hoće reći da je on u krizi? Jer ne možeš nikako na vlast... to je njemu kriza!
Bosnje su za gradjansku drzavu u kojoj ne uvazavaju volju jednog naroda, koji sa 90% glasova bira Dragana Covica, ali ce zato oni na poziv iz dzamija glasovat za Sejdu Komsica.
Hoce 7% da opet krade, to je Hrvat.... Alija legenda jednim potpisom garantovao da se Hrvati brukaju 1000 godina i svima otvoreno kazu da HRVAT = LOPOV. NATO im silovao praljka koji se na kraju praljkovao a oni u NATO paktu... i to sa dva miga :D..... hrvati silni..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Politicari ko razjareni bikovi osinuse glavnog BAJU bake i covic mirni ko mlada 🤣🤣
Niko vise ne urusava BiH vise od predstavnika Hrvata u vlasti odnosno HDZ-a
Čoviću vodiš hrvatski narod u propast. Treba pod hitno pronaći dokumente i dokaze koji su nevjerovatno nestali ( na putu od Mostara do Sarajeva) zbog čega te je sud oslobodio krivične optužbe. Ti nisi zaslužio da vodiš hrvatski narod koji treba da istraži svo tvoje bogastvo. Toliko o tvojoj ljubavi za hrvatski narod, a šta te čeka kad jednog dana ne budeš niko i ništa. To te najviše plaši ti to dobro znaš.
HDZ i Čivić pričaju da hrvatski narod nije jednakopravan u BiH, a niko bolje od Hrvata ne živi u BiH, najzastupljeniji su u svim državnim organima i institucijama samo je problem što Čović nije član Predsjedništva da dovrši započeti projekat zajedno sa Dodikom. Boga pitaj šta bi se desilo sa BiH da Komšić nije izabran.
Ti si zajedno sa Dodikom najveći krivac što je ovakva kriza u BiH. Dogovorio si sa Dodikom da podržavaš sve stavove i prijedloge SNSD-a u MInistarskom vijeću i parlamentima a već tri godine blokiraš FBiH samo zbog toga što nisi izabran za člana Predsjedništva BiH kako bi lakše i brže zajedno srupili i podjelili BiH.
Mozes da laprdas djubre…sam si stvorio probleme da bi prikrio svoj kriminal
zlo za hrvate kamoli za ostale...
Čovičevi potezi prije navodne majorizacije dok je bio u tročlanom p. August 2017 ministar Tolušić uvodi paušal za šlepere 500 eura on šuti Šarović i Ljajić spašavaju, 9 januar slavi nelegalni praznik uzrokuje diplomatski skandal otkaz ambasadoru Del Vecchiu. Zato je izgubio izbore.
Pa da se malo pozabavite pravim problemima gradjana, a ne "problemom" ko je kojeg opredjeljenja, i da samo mislite na svoje zadnjice, ne bismo bili ni u kakvoj krizi. Sve imamo a nista ne znate uraditi.
Pjene bolesnjaci po komentarima🤣 Kad covjek proda vjeru za veceru deveto koljeno mu ne zna od muke sta ce.
A ti si veliki dio te krize!
Jel legitimna kriza?
nije BiH u politickoj krizi, ti i Dodik ste u politickoj krizi
BiH ce prezivjeti bez obzira na tvoje misljenje, blokade i aktivnosti na pokoravanju BiH hrvatskim interesima. Od klasicne pete kolone, kao sto je HDZ BiH ne mozes nista drugo ni ocekivat osim hipokrizije i prijetnji.
Al plata ide