Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad mu u Briselu pod stolom pritišću kurje oko. :)) "Već sutra će u Briselu imati sastanak s predsjednikom Evropskog vijeća Donaldom Tuskom i još nekim evropskim dužnosnicima, a u utorak i s evropskom predstavnicom za vanjsku politiku i sigurnost Federicom Mogherini."
i cim se vrati ide po starom...
@MCCCLXXVII Ma mora zbog sebe da bi ostao u vlasti da ga opet kakav Komšić ne zamijeni. Zato ne sluša čak Biskupsku konferenciju BiH iako ljubi papi ruke na koljenima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koji bosnjo vjeruje u ovo javljam se dobrovoljno da mu sponzoriram pistolj i metak da popuni tu prazninu u vugli
halo sipa nisam reko da imam pistolj nego bi mu dao pare da kupi
ja bi tebi pomogo da skocis
Čovke, hoće li ono uskoro Game of Thrones? Papčino jedna, otpala ti čuna više... koliko ćeš više guzit' svoj narod...
Ni covicu ni dodiku nije u interesu nikakva podjela. Inace bi bili donji. Ovako loze ljude i zaradjuju milione. Bolje biti prvi u paklu nego drugi u raju. Nigdje drugo osim ovde ne bi mogli zagubiti dokazni materijal kao sto su ga zagubili u procesu protic covica. Njemu je dobro, on uziva, ali hajde ti to objasni zatupljenom narodu.
Ni covicu ni dodiku nije u interesu nikakva podjela. Inace bi bili donji. Ovako loze ljude i zaradjuju milione. Bolje biti prvi u paklu nego drugi u raju. Nigdje drugo osim ovde ne bi mogli zagubiti dokazni materijal kao sto su ga zagubili u procesu protic covica. Njemu je dobro, on uziva, ali hajde ti to objasni zatupljenom narodu.
Ja kakvi odgovori. Puno pričao, a ništa nije rekao. Kako je samo izbjegao odgovor o građanskoj BIH. Ja da sam na mjestu novinara ovim bi političarima ako treba 10 puta postavio jedno te isto pitanje dok mi konkretno ne odgovore. I još bi im svaki put dao do znanja da ne izbjegavaju odgovor i ne skreću vodu na drugo kolo.
Znamo mi da si ti za cjelovitu BiH ali ustasku..
Pa normalno da je nedjeljiva jer vam ovakva u potpunosti odgovara, svi mozete uzimati koliko hocete i vazda kriviti onog drugog, srbi krive bosnjake, bosnjaci hrvate, hrvati srbe i tako u krug a vi samo uzimate a da se podjeli nebi imali koga krivit, to jos samo budale ne shvataju moj Covicu al nismo svi bekani dobro upamtite i svi cete vi ovo iskihat.
Hvala Bogu pa se ti ne pitaš hoće li Bosne biti ili neće!
Za 25 godina smo naucili da pricas kontra u odnosu na ono sto radis. Ovo bi znacilo da se uskoro ocekuje sastanak na temu podjele BIH.
on nista ne radi
Svi mi koje si nas raselio i koji nosamo cigle po bausteli u EU i peremo babama smrdljive guzove smo uz tebe Dragane, mi smo se zrtvovali da bi ti uzivao
Ajde, ajde, većina hejtera ovdje ga mrzi samo zato što je hrvat. Više je on BiH učinio dobrog, nego onaj vaš Bakir
ja ga mrzim sto se slika sa Dariom Kordicem i to sa velikim osmjehom, covjek koji je naredio i organizovao pokolj Bosnjackog naroda u Ahmicima ... i nikad ga prihvatiti necu , tehnicki sto mora biti ali ga nikada voljeti i postovati necu
sutra bi ti nju podjelio i slicni tebi da smijete da vas nije strah da opet ne zapuca
Za bosnu najbolje rijesenje je ta hrvatska putovnica. Zahvaljujuci njoj nemoramo vas protjerivati. Odoste sami.do 2050 ce vas biti manje od 3%. Ako ovako nastavite
Što je i tebe su odbili da ti izdaju putovnicu, pa čekaš na razgovor za njemačku vizu dogodine...
A sada gospodine presjedavajući put pod noge i u Zagreb pa zapitaj zašto Hrvatska ne radi na izjednjačivanju uvoza/izvoza roba sa bosnom.Tako bi najbolje pokazali da im je stalo do dobrosusjedskih odnosa i položaja Hrvata u bosni.
Tek kad Bih bude proizvodila svoju robu kao Hrvatska onda možemo razgovarati o balansu uvoza-izvoza, a ovako uvozimo i vodu iz Hrvatske radi poznatog stanja sa sarajevskim vodovodom.
I ovaj puk'o 😂 😂 😂 😂
Ovi katolicki vlasi nesto traze. A vise ima sejdica i fincija od njih. Do 2050 bit ce ih 3%
A o tada ih treba tiho dekonstituirati da ne skuži međunarodna zajednica da to radimo, kad skuže bit će kasno mi ćemo ih nadgasavati sve dok federacija ne bude bošnjački entitet, a onda ćemo isto i sa Srbima sve dok BiH ne bude bošnjačka unitarna država.