Komentari (308)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nit ti predstavljaš Hrvate nit Bakir Bošnjake. Puno je više naroda protiv vas i vaših politika. Zašto se to javno ne kaže kad svi znamo istinu?
Ne znam što se zabrinuo. Dat će njemu Bakir i ovo malo što je ostalo.
Bojim se jarane da ce biti sljedecih izbora, ma sta ti uradio! Sto se tice bojkota, slobodno mozes bojkotovati, medjutim budes li rusio izbore, to je posao za SIPA.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Komšić u Predsjednistvi sve dok se ćović i dodik drugačije ne dogovore 🤣🤣🤣🤣
Ako se ovako nastavi, pogotovo ako Bakir, Radoncic, Konakovic i Niksic nastave se izdajnicko-pickasti ponasati, Komsic ce i njih poceti mjenjati!
Covic za Evropski put?! Pa ovi Bosnjacki politicari su ludi, Covic je izlobirao u Briselu da je on za Evropu, a da su Bosnjaci kao Srbi 90tih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bosnje vole da ih Fadil i Komsic predvode.
Tugo moja do kad će nas ova trojica nelegitimnih predstavnika gurati u ponor sve radi svojih poganih ciljeva i lopovluka. Lajali su i laju na Tita, a oni su 1000% gori. Prodali su narod, a narod nijemo gleda i stenje. Sve ima svoju granicu. Otjerali su nam omladinu i tjeraju, kome ćete vladati konjine jedne. Starež umire od gladi jer im je mirovina nikakva a vi se kupate u lovi. Gdje će vam duša.
Ti si Drage obicna fasista lijepih manira. Logor ti nikada necemo zaboraviti.
Nije lud da ide na izbore. Na poštenim izborima ne bi ga nigdje bilo. Kupili ga po ulici, prvi ovi njegovi klix trolovi.
Nemoj tako bolan bolesnjace jedan😁
Nacionalizam je paravan za pljačku. Čoviću vrati pokradene pare, preduzeća i nekretnine.
Samo se ti nadaj
bolje i bez izborq vec da ti i el bake budete izabrani
Veliki pozdrav za gospodina Čovića i susjednu i prijateljsku HR Herceg Bosnu iz Bijeljine, Republika Srpska. Sa Mujagama samo oštro i nogom u glavu. Mujo samo taj jezik razumije
Otjerajte ga iz Brisela, trazit ce legitimnog HDZ predstavnika i u Briselu ...
Rušitelj Bosne i Hercegovine i učesnik UZP. Koristio bošnjačke zarobljenike za prisilan rad u korist HB.
Odes u Brisel i otamo prijetis blokadama? Proeuropski nema sta :)
Koji UZP zločinački osmijesi...
Materu svoju uslovljavaj bezobrazniče uzepeovski U prevodu nema izbora ako hadeze ne dobije mjeso u predsjedništvu.Marš u tri materine gnjido.
Prijedlog naj-eUropljaninu i njegovoj "desnici" ; samo prepisati iz Eu Ustava , sve zakone i podzakone , i riješen problem...!!!!...Ali , avaj...u BiH Kršćani nisu većina ,...i to je onda problem. Jer da jesu , davno bi bili uspostavljeni "građanski principi u svemu" i niko na to ne bi smjeo ni zucnuti...Eto , to je to... PS;...rješenja zato nema ni na vidiku...Ali sankcije idu , za dan, dva ...
Sve jedno smo u .urcu 30 god i šta ako ne bude izbora , vama plate idu redovno