Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno se neko sjetio da predlozi ukidanje
Jel ovaj glumio u Severininom porniću?
Test uveo hdz-ov central
kakav glyoan, pa mogu auto registrovati gdje god, ne moram u svom entitetu, kantonu
pa zar se nismo odmakli od tog pravila iz 1998...
Neki dan radio tehnicki u Lukavici cijena 54 km. Tehnicki vazi i u Federaciji.
Ovo ne vrijedi komentirati, glupsoni...
Od nameta nema selameta..
Ukinuti eko test,povecati cijenu reg za starija i pojeftiniti za novija vozila
Ko ce sad narodu vratit ukradene pare??? O tome niko nista ne prica!!!
JA PRVI kad odem u RS, nema osjećaj da sam u BiH. Jednostavno se strano osjećam... isto tako i kad odem u Stolac u Posušje i Livno... OVA ZEMLJA je podijeljena de facto samo nije de iure. Mislim da ima razloga da se stavi prst na čelo i PROPITAJU NEKE STVARI.... Ne treba žijveti u paralelnoj realnosti.
A ni jednom rijecju da kaze da je dosadasnji eko test u federaciji potpuno nezakonit i da su naplacivane ogromne pare nezakonito i nezakonito se punili odredjeni dzepovi.
Ja i
Ko ce vratiti placeno ove godine ? Sramota i dalje da eko 0 prolaze
godinama se placa nesto bez ikakavog zakonskog osnova. gdje su zavrsile te pare? godinama za svaku registraciju auta ima stavka "za odrzavanje cesta". a ceste iz godine u godinu sve gore, prepustene zubu vremena. pljacka od drzave
aiimoooo opppaa
Konkurencija obicnoj raji prija
Pa što otimate pare deset godina u KS