Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam ko mi se vise gadi....Kriminalna SDA ili njihovi guzoljupci iz DF-a
ipak guzoljupci.
DF postali veci SDAovci od samih SDAovaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kaze frajer sinoc na FTV nece sa NIP-om zato sto je NIP nista drugo nego SDA a sa SDA u koaliciji vec zadnjih pet godina. Kakav licemjer.
Bravooo...hladno i ubitacno...
Bakir mora dati neopuzivu ostavku I idemo dalje. Svojim pristupom da B, S, H zasebne Nacije direktno rusi BiH, ne prizna Bosansko-hercegovacka naciju cija se zastava viori na East River.
Znaci gotovo,neće sdp i neće sa.njima,Čovic neće sa alkosom onim,dakle trojka i još.poneko i hdz,sve smo probali pa da vidimo I to,teško mi je to reći ali gore od ovoga ne može, pa nemamo vala ni sta izgubiti
Jeste li pročitali izjavu ove ne znam.kako.da je nazovem kako bukvalno plaće što.nije prošla.u parlament, za stranackog kolegu koji je.prosao Masovica kaže on je penzioner bolje da su mene birali,ejjj prema kolegi iz stranke,možete misliti sta onda misle o o drugima i narodu, e to je taj narativ gdje nas je sda dovela,nisu kao snsd u hdz,ima tu patriota ,ali jednostavno se moraju maknuti iz vlasti,da se ohlade malo i restartuju koliko toliko,pa za 4 godine nek probaju opet
Svi probosanski orijentirani građani nemojte nikad zaboraviti da nije bilo Željka Komšića u predsjedništvu BiH, da je umjesto njega bio doktor Dragan Čović ovo više ne bi bila država,vukovi bi je pocijepali.Nisam neki njegov pristalica ali za oni što je uradio treba ga blagosloviti.
Sve ti se Čolo samo kaže valjate li ili ne.Ako ti nemožeš skontati ili se praviš glupa onda ću ti ja reći da valjate samo onim koje ste kupili(uhljebili) i sa kojim sjećete granu na kojoj svi zajedno sjedimo.Meni i većini koji smo ojađeni agrasijom na BIH nevaljate.Mogu ti i pojasniti zašto.Zato što je predsjednik tvoje stranke potpisao poguban dejtonski sporazum po građane i domoljube a posebno za BIH muslimane pa i vas bošnjake koji nemamo rezervnu državu.
Nakon što ju je u Dejtonu unakazio i odustao od njenog međunarodnog priznanja kao cjelovite i suverene onda je krenuo u njenu pljačku putem privatizacije pogodujući svojoj familiji i jaranima,zapošljavajući po partijskoj a ne stručnoj kvalifikaciji i vrjednosti itd.itd.Eto Čolo Alma što ste omraženi kod građana i domoljuba.Imate prijatelje i možete koalirati samo sa neprijateljima BIH koji je žele podjelitui kakvi ste i sami.
Otkačiš DF i ideš dalje
Znaci DF je krivac za svadju Baketa i Covketa?
DF i Komšić su najvuiše pomogli Čoviću i HDZ-u
Nije problem SDA nego vodstvo iste.
Nadam se da će se pronaći jednako karizmatična zamjena, možda ne u vidu isturene donje labrnje, ali makar sa naglašenim frnjokama ili iskrivljenim zubalom. Naime, godinama je preraslo u narodni fetiš i dio folklora da nas zastupaju pokvarene i grdne osobe što je jedina stvar koja nam diže samopouzdanje u ovim bolnim vremenima.
najvece smece je NES,ko fol evropska a sef im krade novac od merhamets,drugi prodaje diplome,sin nacelnika policije napadne momka u trznom centru i slomi mu kicmu,sin toga trznog centra ucestvuje i kamere nisu radile,hvala NES evropljani sa sela
nikad necu zaborvit sejdin tv nastup obraz senade
Evo vidite šta znači kad upravlja manjina većinom
Alma Vi ste jedna dama koja je po meni super ali nazalost zastupate stranku Asima koji je prvi do Bakira i tu je kraj....a super ste zena i dama...nece niko sa njima a sa Vama bi svako vjerujte mi
Eto vidite šta znaći nakaradni dejtonski ugovor potpisan od međusobno suprotstavljenih strana i neprijatelja cjelovite BIH države i asistenciju licemjerne MZ koja je građanima BIH uskratila pravo na odbranu svoje zemlje.
Žbljoha