Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je Haris bio predsjednik BiH pricalo se o ukidanju RS, Covica nije bilo nigdje. Dodik je svako malo sazivao skupstinu RS gdje se polemisalo o govoru Silajdzica u UN, sa amereckim kongresmenima, u Turskoj, nikad nije otisao u BG itd. Covjek je prof. koji drzi predavanja od Malezije, Amerike itd. Pogledajte kalibar danasnjih politicara, nisu odmakli dalje od Doboja
Sve se završava na naprđivanju, niko ništa konkretno da preduzme. Sa priče na djela "gospodo"!
Odakle ova naša mumija.Dobro došo uCazin.
Rat je pocela amerika i zavrsila ga kad je to njima odgovaralo. Slijepi bosnjaci, srbi i kurtovati, daj prepucavanje, mrzimo se jer nam tako kazu, aaj ubio mi brata ima da ga jbm u usta i tako to. A silajdzic 2 milijarde iznio u ratu... Bolesnici retardirani
A molim te lijepo kako su ga započeli? Američka vojska napala Slovenačku TO? Granatirala Vukovar? Sravnila Ravno? Vozala banane oko Sarajeva? Pravila mitinge na Kosovu? Nisu rat započeli ni Rusi, ni Amerikanci, nego MI.
Nemas pojma o cemu pricas, niti o cemu ja pricam
dolazi nam "black panther" da spasi bosnu ahahaha
lija je napravio najvecu gresku kad je pristao na 51-49% sa obzirom da je Srba tad bilo 32%,a ARBiH napredovala ! bad negotiator ! vjerovap je da ce mirom doci i razumijevanje i da ce narod shvatit da je BiH zemlja svih onih koji zive u njoj ! bad negotiator !
DONALD TRUMP PREDSJEDNIK
Tacno je da BiH nije funckionalna drzava ali se ta tema uoste ne tice Dejtona.Dejton je nadlezan samo za prekid rata.Daleko od toga da je gradjanski rat zavrsen.On je zapravo zamrznut na neodredjeno vreme iako je glavni cilj rata ispunjen - razmena stanovnistva i teritorija kako bi svaki konstitutivan narod imao etnicki cist deo drzave za sebe.
Autopilot xD xD xD
Koji zakrzljali mozgovi. Koji diskurs, koji vokabular, koje neznanje, ... Dusu dalo za eksperiment. Zamorci svih boja uzivaju u svojoj ulozi. Sta znaju zamorci zbog cega su rascjepkani i potpuno devastirani. Cekaju da im odgovor daju razni olosi i zlocinci.
Živjela Wakanda :)
Haris Silajdzic je jedna od vecih lopina sto su vodili ovu zemlju. Cim je izgubio izbore pobjegao je u Tursku. Dok mu je stranka bila u vlasti bili su rasporedjeni samo gdje se pare vrte. Silajdzicu je bilo vazno samo pare i fotelja. Narod je nebitan.
A svima ostalima koji su bili na vlasti, osim para bile su bitne i pozicije, uticaji, korupcije, lihvarstva, i da ne spominjem sta jos
znam da mi imamo potrebu popljuvati sve i svasta od Amerike do Arapa... ne znam da li ima vise i jedna nacija u Evropi koju nismo izpluvali.. Ali kad se prica o Americi, voljeli ili ne sve sta ona radi na ovom svjetu, trebamo se skinuti na pod i polizati njenu guxicu, i kad zavrsimo za taj dan pripremiti se neku drugu stvar polizemo sutradan. Jer Amerika sa njenim saveznikama (UK Njemacka, Francuska) su jedini entitet koji bi pristali pomoci kako ako bi se nesta ruzno desilo.
Ja licno nemam povjerenje na ni jednu drugu slilu koja bi nam nesta ozbiljnije pomogla... a mogu zamisliti neke koje bi nam i odmogle.. zato raja kad neko spomene ove drzave, drzite se ruzni reci. i polizite malo jer trebaju nam prijatelji..
kako je uništio Aprilski paket od tada nam je krenulo down a dodo up
Eeee da je nešto bratske ljubavi , pa i pravde i pameti ...pa da Erdoan na skupu u Sarajevu poruči da BiH poklanja; 10 kom F16 ( Barak) , ..sa svom pratečom opremom i obukom , 10 kom Black Hawk , ...sa svom ..., 10 kom., sistema zemlja-vazduh , .....sa svom..., ....itd itd ... Eeeeeee,..ne bi više niko ni jednu prducnuo, a kamo li..serucnuo...I tek onda bi se vodili normalni razgovori , ravnopravnih partnera.........Ovako...??????
10 kom F16 ( Barak) podijeli na tri 10 kom Black Hawk ,podijeli na tri 10 kom., sistema zemlja-vazduh ,podijeli na tri I šta bi dobio?
Ovi su podijelili R BiH. Dodaj Aliju,Tudjmana,Milosevica,Mladica,Bobana i ostale bitange,u i oko njih i priznali genocidni RS. Ko ne zna,naucice.😎
Kad vidi Tranp da nas brani Klinton skinut ce sankcije Dodiku. Harise hajde malo odmaraj ne brani nas više ni ti.