Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laktaski nerast samo klima glavom, potvrdjuje, potpisuje a kad se vrati u krmetnjak kaze da nije bilo tako.
Yebo on Goricu svoju kao i Donald Ivanku.
Čuo Juncker da dodick voli popiti.
hahahha , pa voli popit valjda , tako pričaju ... pjan dara bio pa bahno slučajno
Što ovi ne sjednu u onaj avion sto sa onim mladim fudbalerom nesta preko mora...
coi da je komsic i dodo tu,pa da popju sta ljuto
Juncker nije skontao da je ono s Bozom bio vic.
Sad će biti medijskoga sljama kad se vrate za bih!
junker je po običaju zaluto mislio je u kafanu koju s nogu kad ono bosančerosi. Kad su ga pitali šta on misli o svemu rekao je: meni duplu a ostalima šta piju na njihov račun
Drti ga dicku nedaj mu nikuda da mrdne reci mu mi smo za rusiju rusija je naš put a ne euro atlanski put!!
Je li koga štipnuo za guzu, ova dvojica su žgoljavi, mogao je samo Dodika! Vjerovatno nije pošto bi ga ovaj garant opalio štosom, nije on k'o Plenković!
Bit ce karanja.Karanje ,karanje, karanje
Samo bas brukaju niko engleski nezna
3 pjandure i 2 beskičmenjaka
vidi se ko je tata
Ovaj pritisak veoma mnogo govori o nakanamaEU. Zato je sada na građanima BiH da izvrše dodatni pritisak na Predsjedništvo BiH. Izgledi za ulazak u finale su povečani za veoma mnogo procenata!
Tu nema naprijed....samo zavadi pa vladaj. S druge strane lijeve stranke upropastavaju sanse socijaldemokratije vezuci je za "klasnu borbu" i komunizam sto je nespojivo. Gradjani zele gradjansku drzavu ravnopravnih gradjana i naroda. Nacionalizam i komunizam su isti otrov samo druge boje