Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brisi bagro lopovska
NOVA STRANKA MENE ZAPOSLI U PVOM GRADU, A SDA NIKADA NIJE NITI ĆE NARODE MAKNIMO GOVNA U OKTOBRU AKO SE IKAKO MOŽE IDEMO SVI NA IZBORE ELEKTRONSKE PA ŠTABUDE BUDE SDA, SBB, DF TREBA SKINUTI NA VRIJEME!!!!!!!!!!!
Samo polak, oktobar je blizu.
polako*
I vrijeme je da idu, nece nikom nedostajati 🖐🖐
Konakovic,zvani pecat,vec je na Aparatima,on to nemoze podnijeti...
Sad ce tek osjetiti gradzani KS kako se uzima,zaposljava,i odvraca ostanak u BH
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Smijenjeni trebaju odma da odu
s d a hobotnica je ogromna i vraca se jača no ikad.
Je li to nekulturno, nepismeno i neotesano, odma je jasno na cijoj je stroooooni. Noooroood znooo!
Zato što si otjerao čovjeka s posla Forto to je stigla kletva njegove djece sad na Biro kao i on.
SDA poveća cijenu plina, NOVA STRANKA odmah smanji, onda pred kraj vladavine NOVE STRANKE, NOVA STRANKA uvede 24- satno grijanje i opet smanjili cijenel Nova stranka napravi kante za otpadke na Baščaršiji a SDA nije u stanju da uradi 30 godina! Ima tu svega!
Bolje da umanje račune za grijanje i plin nego da griju po čitavu noć!Znači 10 i 11 mjesec bili pretopli nisu trošili i evo sada vrijeme pretoplo i oni umanje račun sam za 10%!Šarena laža!Vlada Republike Sarajevo nije još spremna za velike projekte i velike stvari!
Gdje li su Babini Ahbabi našli pečat, i kako će da vladaju ovim gradom?
💙💙💙💙
SBB 🍀🍀🍀🍀
@Adelap Imal kakvih hakera? tajpi šefa
@Adelap zbog hakera vam narko ministar ispada naivni magarac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)