Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu mislit kako je Bokiru biti fakticki stranac u rodjenoj zemlji...ali sam je kriv za to saginjuci se i gace svlaceci pred Covicem
Ovi rvati se ne šale, izgleda da će ipak isposlovati promjenu Izbornog zakona u skladu sa presudom suda BiH i odlukom Doma naroda Parlamenta BiH, da im Bošnjaci neće moći birati ljude u dom naroda niti člana Predsjedništva. Sramota.
Hvala nasem Zeljku i Lagumdziji za takav ishod! Da se oni nisu toliko trudili dokazat da nas Hrvate svatko moze zezat kad god mu se puhne nista od toga. Bakir bi to potiho vukao jos barem 20 godina. Ali Zeljko i Zlaja su to prebili preko koljena, da dokazu kako su mocni, ko veliki frajeri :-)
a sto su se leseniari obrusili
Veselo bilo :D
Ovaj sastanak ce da ucvrsti nacionalisticke stranke na vlasti i to je cilj.Bakir dobija podrsku jer kao da brani Bosnu,a ovi kao da napadaju.Oproban sistem i dobise izbore..😎😎😎😎
Ovo ko da je repriza onih sastanaka i slikanja pred rat 90_tih !! Samo drugi AKTERI !!! A teme su iste ko da se vrijeme nije ni POMAKLO !!!
Elita seljaka se sastavlja
brazers u najavi
Mizoginija je mržnja ili odbojnost prema ženama . Mizoginija se manifestuje na mnogo različitih načina, uključujući kao polna diskriminacija, ponižavanje žena, nasilje prema ženama i seksualna objektifikacija.[1][2] Mizoginija je jedina od istaknutih pojava u mitologijama antičkog sveta, kao i u mnogim religijama.Gej je muškarac koga estetski, romantično i seksualno privlače drugi muškarci i koji ostvaruje emotivne, seksualne veze sa muskarcem
Ovaj ured u mostaru nije po zakono ni po ustavu
Albanci bi rekli Ko-ljinda, Ljindita :)
Ja trilaterale i govana - sastali se nostalgični osmanski balija mladomusliman i umišljeni sultan ili makar beglerbeg, koji je pokrao pola države, a u ratu se junački skrivao u trezoru, bivši lopovski udbaš, hercegovački prevrtaner, koji se transformisao u "velikog katolika i Hrvata" i bilderberška neonacistkinja kao prikrivena ustaškinja koja prevodi Hrvate žedne preko vode.
vidjaj prdare slika 3
dodik na aparatima
Neka mi neko objasni (fotografija br.2) koji bi redosljed zastava bio npr. u Tuzli ili Zenici da je sastanak održan? Zašto su okačene zastave BiH, Herceg-Bosna i EU ? nemoj samo da mi neko demagogiju prosipa o zastavi hrvatskog naroda!
Pa kako cemo ti onda objasnit ako neces da ti objasnimo?!? Mozda da pokusas skuzit da su Hrvati utemeljitelji BiH, koji su kao suveren narod ugradili dio svoga suvereniteta da bi BiH mogla postojat. Dakle, ugradili su dio suvereniteta a nisu ga se odrekli. Eto nadam se da je sad malo jasnije.
Najbolji komentar je dala Pusićka, dobro je što se razgovara a ono što je loše je što će na sastanku biti po dva predstavnika Hrvatske i Srbije, što Bakira automatski čini jednim predstavnikom Bosne i Hercegovine.
Bakir ne predstavlja BiH, nego samo Bošnjački narod.