Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I građani BiH putuju na puteve bez povratka - pravac Deutschland.
@B0SNJACKIpreporod jel onoga što šuruje sa Čovićem, onoga koji je doskora bio potparol SDA-u, onoga što je dobio milione od SDA? Jel mislimo na istog?
navija za HR a placa mu BiH.... hajmo se ubiti svi kolektivno.
Nama 1000 primjera ne izmijeni svijest
Hajd barem sebi odvrnu do daske putujem svijetom al bosne nema ni boljih ljudi nit ljepsih zeeeeeeeeeenaaaaa
...............................................................☝️ FUKARA ☝️
Narode bekechi.
@Gladiatuse. Ispravno,ali nisam mislio tako. Neg skoro niko od njih nije strado a rasturena juga..na to sam mislio.Bio sam i ja pionir titin ali u inostranstvu nas učili pjevali nosili na glavi petokraku..Ali nisam odrasto u jugi,a mnogo minje fam poginulo u źepi u ratu..ali opet kaźem da su nam jugu strane zemlje rasturili a malo ih kośtalo a nas najviśe.glupo sam se izjasnio bio.a nije mi ni pravopis bosanskog jer nisam ućio ga u śkoli u njem.
@Gladiatuse. Ispravno,ali nisam mislio tako. Neg skoro niko od njih nije strado a rasturena juga..na to sam mislio.Bio sam i ja pionir titin ali u inostranstvu nas učili pjevali nosili na glavi petokraku..Ali nisam odrasto u jugi,a mnogo minje fam poginulo u źepi u ratu..ali opet kaźem da su nam jugu strane zemlje rasturili a malo ih kośtalo a nas najviśe.glupo sam se izjasnio bio.a nije mi ni pravopis bosanskog jer nisam ućio u śkoli.
@Gladiatuse. Ispravno,ali nisam mislio tako. Neg skoro niko od njih nije strado a rasturena juga..na to sam mislio.Bio sam i ja pionir titin ali u inostranstvu nas učili pjevali nosili na glavi petokraku..Ali nisam odrasto u jugi,a mnogo minje fam poginulo u źepi u ratu..ali opet kaźem da su nam jugu strane zemlje rasturili a malo ih kośtalo a nas najviśe.glupo sam se izjasnio bio.a nije mi ni pravopis bosanskog jer nisam ućio u śkoli.
rasulo od drzave i sistema...
samo da Trezor ne napadne opet
Moramo se dozvati pameti i u oktobru glasati za promjene,ovo je odavno dno-dna,svoje živote smo potrošili čekajući Godoa,danas trošimo živote svoje djece...PROMJENE,PROMJENE,PROMJENE...vrijeme nam je isteklo...!!!
Zahvaljujem D. Be na odlicnom clanku. Drago mi je da ste se pozabavili ovim temama i da ce ih biti mnogo vise ubuduce. Sad ste se i licno uvjerili da nase institucije ignorisu zahtjeve,pitanja..( e maile ) a i navodna "sluzbena" posta (pisma) gradjana su ignorisana u vecini slucajeva. Znaci ,mozes pisat do mile volje ,niko gradjane ne sljivi ni 1 %. kad su nasa prava upitanju, a i kad dodjete licno u institiucije nista bolje nije. Anarhija.
BiH robovi vole da im gazde uzivaju. Jos se to i prepricava u pozitivnom svjetlu po kafama. Kriminalci su uzor ovog drustva.
Ćović je tu posjetu odavno šacovao. Imaju i drugi svojih eskapada kojima se to kompenzuje, a sve na naš račun ! Moraće ubuduće zastupanje BiH po svijetu odobriti Parlament BiH , NEMA NAM DRUGE ! Mogu naravno članovi predsjedništva i ovo uraditi ALI IZ SVOG DŽEPA ili iz stranačkog jer očito je ovdje promovirao samo nju. DAKLE PARLAMENT odlučujuje ubuduće KOME IDU O KO NAM DOLAZI, dosta je bilo više srozavanja ugleda zemlje NA NAŠ RAČUN !
UZ zakon da predsjednik stranke ne može biti predsjendik BiH jer time se irođuju diktatorski režimi kao Erdoganov, Ruski i Bjeloruski , u raznim Bantustanima, banana Republikama itd. Dosta nam je banana i pravljenja majmunima ! SVaka čast Ivaniću kakv god debil bio, jer je podnio ostavku na člana predsjedništva svoje stranke ! JEr sukob interesa je očit !
Kako bolan parlament kad su i oni isti, ovdje nema ko da odlučuje , sve je pokvareno ko smrdljiva riba!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa kaže: Putujem svijetom, al' Bosne nema, ni boljih ljudi, ni ljepših žena
@Gladiatuse. I da je imo Tito bogatsvo kako si naveo,ali narod je isto imo i dobro źivio,nije zanimala vjera stranka itd itd. A danas narod nema a zna se ko ima. Narod ima mrźnju u sebi koju su drugi stvorili.. Juga se raspala a nijedan strani vojnik nije pogino,a ti koji su kumovali uspjeli su.. Negodi nekima drźava koja je velika i jaka.. To je uvijek bilo ista prića. U bivśoj jugi su svi pomalo krali od drźave a svi imali..kontaś..!!!