Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze naslov \"Članovi Predsjedništva BiH primili Davida Milibanda\" :))) Jesu ga primili sva trojica u jednom ili jedan po jedan su ulazili i primali ga... :) Valjda ih nije bolilo navikli su oni jedan od drugog da ga primaju :)))
Dosta vise prenosenja ovih glupih vijesti. Jebo vas Komsic idiot u supak.
Ne znam samo koji ce nam kurac ova dosadna, bljutava i redovna saopcenja kao iz vremena komunizma koja nema veze o cemu su pricali. Dosao tip da odrzi predavanje, da zaprijeti Silajdzicu i da pohvali Dodika.