Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okupila se elita, majku li vam
Ahahahahahah tri presjednika mi ko da imamo tri drzave koja bruka
da je ovde sad jesnu zemlja-zemlja sa 10 kilotona bojevom glavom da nista od njih neostane
hihihi
Dobro Željko, primjetili smo, da ti bude lakše. Primjetili smo kako si za vrijeme slikanja, napravila facu kao da si nezainteresovana i da si na svakoj slici okrenula glavu kontra članova predsjedništva i tako pokazala da si protiv BiH i da si se na tom tzv. sastanku borila za pi si entitet. Seljačka politika. ;)
PITANJE: Ima li da na kaže kako se zdravstveno osjeća jedan od od onih grmalja što ih je odradio Gospodin Nerdin Ibrić ? OBRAZLOŽENJE: Ima nas i sada zabrinutih za njihovo zdravlje nakon ranjavanja.
ja samo vidim upitnike njima iznad glave...
Mislim da i ovu Zeljku ovaj nad FESLIJA tandara.ona se neodvaja od njega.valjda vole da udruze svoja znanja koja su vrijedna jednom prvacicu
Željko će ih poyebat sve
Tezi kriminalaca na jednom mjestu nigdje neces vidjeti..koji krimosi...
Koliko nesposobnih ljudi na jednom mjestu, a sa tako vaznim funkcijama za jednu zemlju..tuga.. Naravno kao i sve do sad, ni ovo necemo uraditi na vrijeme. Ma nama kad bi rekli da br trebamo nista, samo eto da pristupimo EU, mi bi nasli razlog i tu bi kasnili
Sad ce Covic traziti upitnik na hrvatskom a Ivanic na cirilici i idemo sve iz pocetka 😀😀😀
Velik ste vi upitnik i enigma.
Kako ce odgovoriti na pitanja niko ne zna beknut engleski.
Da ovoliko godina pregovaram sa Kinezima ,Kineski bi propricala do sad a nemoli Enleski . Njima je do upitnika ...ko nama do lanjskog snjega.
@pidjameta.slipic nije problem procitati, problem je na kojem jeziku odgovoriti ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nasa inteligencijaaa, jos dodo fali da bal bude savrsen
zato Mile nija sa njima...nisu oni njegov nivo.Mile je ozbiljan politicar i drzavnik a ovo ti je sve luk i voda, posna corba
Hebo upitnik nije žurba ima još do izbora da se popuni, nego mogul se kako progurat AKCIZE !? 15 feninga po litru braco povjeriti ovoj bandi kao NA ČUVANJE plus još 2,6 feninga po litru PLATITE na te akcize PDVa, al tišu nisam vam ja to rekao !! To je njima za RESTORANA i za kola da se napune , pa u restoran da se dogovore oko UPITNIKA !