Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imamo vise predsjednika od amerike i rusije zajedno...a uhljeba i deset puta vise po glavi stanovnika od navedenih drzava...
@1dis. kako ba nemamo...hajde samo spucaj samarcinu jednom...sudit ce ti ko da si pljuno pravog predsjednika...
NEK SE PRVO KONZULTIRAJU S PSIHIJATROM !!!! 😂
Joj sinoc sam sanjo da se ova "nasa dvoica"(dodik i dzaferovic)guraju ko se stajati u sredini.cccc
cccc Bez Dragana Covica!!
IZADJIMO NA ULICE U PIDZAMAMA SA PAROLOM: " DAJTE NAM ZUTE PRSLUKE"!
U predsjedništvu sve komunjare. Da pojasnimo. Džaferović bivši ćlan JKP, Dodik koji nosi naziv Savez nezavisnih socijaldemokrata - i Komšić koji je čak i Titinu sliku vratio u predsjedništvo. Na prvi pogled SDA i HDZ nebi trebale imati izgleda kod ove trojice. No pošto j sve to u 50 nijansi pohlepe ostaje da se vidi.
ZNA SE KO JE U SREDINI GLAVNI BAJA
Zastavnik
trio fantastiko
Moze li klix prestati brisati bezazlene komentare? Nek se bave nacionalistima i psihopatima po klixu, a ne sa za.jebantima.....
NEK SE PRVO KONZULTIRAJU SA PSIH.IJATROM
vijeće ministara nije državna vlada
Ustav BiH član III stav 2 " Svaki entitet će pružiti svu potrebnu pomoć vladi Bosne i Hercegovine " Ustav BiH član II stav 3 " Sve vladine funkcije i ovlaštenja koja nisu ovim Ustavom izričito povjerena institucijama Bosne i Hercegovine pripadaju entitetima "
Dodo karaj ove dve budale pored sebe, za to si izabran!!