Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takvi monstrumi ne mogu imati osjecaj krivnje niti bijesa. Ja mogu razumiti da je neko od njih nasilnik, ali da su svi zajedno podrzavali jedni druge u nasilju usmjerenom prema nevinom djetetu ne mogu razumiti. Nadam se kazni dugotrajnog zatvora.
Upravu si, nikako mi nije jasno kako niko nije imao saosjecanja da pomogne tom malom piletu. Ova me tema uvjek rastuzi :¸(
na zalost, ali oni misle da su u pravu i da svojim postupkom nisu nista skrivili... ovakvima se ni ne treba suditi nego odma izreci dozivotnu kaznu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tako isto kazu srbi da nisu krivi za genocid :)
tako isto kazu ovi za djete :) isto kao i ti :)
ti da nisi opterecen bosnjacima nebi bio ovdje na portalu :) prema tome pssstttt :) na pogresnoj adresi pokusavas biti pametnica.....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovakva djela su NORMALNA I LEGALNA U OVOJ DRZAVI,pocinioci ovakvih djela su NA SLOBODI u BiH!!!!!!!!
Dace Bog da odu u zatvor i da ostali zatvorenici saznaju za sta su osudjeni. Dabogda ih na komade kidali
Sve zajedno baciti u septičku jamu i zatrpati govnima naravno baciti žive.Javljam se ko egzekutor.lagano uz pivu jedno po jedno i gledati ih kako tonu u govna.Srce bi mi bilo ko Trebevič.
Ja ih poznajem licno, inace su svi opiceni ludaci svoje vrste
Do kad ce policija trpiti muslimanske zivotinje
Pet godina je imao :'( Samo ih nasloniti na zid............i ožeži... bez prava na žalbu !
Javno ih pogubiti strijeljanjem uz uživo prijenos. Smrtna kazna nužno je neophodna kako bi se suzbio kriminal i ubistva. Sadašnji zakoni i pravni sistem i nedovoljna sanckija samo podstiču a ne suzbijaju kriminal i ubistva. Samo smrtna kazna, sve ispod toga je nagrada.
nisam za smrtnu kaznu, ali u ovom slučaju se slažem 100%.
koji monstrumi majko moja...
.youtube.com/watch?v=fCCkVDcpleg ko se sve bavi pravom i advokaturom.-(
to ti je nas balkanski mentalitet, kod nas nema zlostavljanja djeteta, to sve spada pod vaspitavanje, sto ostavlja prostora za ovakve stvari raznim psihopatama, kad cuju dijtete kako vristi ili vide kako ga roditelj udara niko se i ne obazire jos kazu dabogda mu se ruka pozlatila, prava djece su skoro ravna nuli jer nijedna ih institucija ne stiti kako bi trebala, kad se to promijeni i kad budes znao da bi mogao robijati zbog nasilnistva razmisliti ces dva puta kako ces odgajati dijete i kojom metodom, a ove ne bih ubila nego bi ih mucila na ove istine nacine ko sto su oni ovo jadno dijete dok me ne bi molili da ih ubijem pizda im materina bolesna
Na mjestu smaketi govna ali prije toga muciti ih danima najsurovije i onda poubijati kao govna.Nikad ne bih mogao nekoga ubiti ali ovakve,sa ogromnim zadovoljstvom.
Nema te kazne koja bi bila dovoljna za njih, i to sve redom. Svi su krivi jer se nije nasao niko da mu pomogne. :(
Aparatom za varenje im oči spržiti
Bez milosti...
Pripadnici porodice, ne moze clan porodice.