Komentari (382)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto se kao dan državnosti ne slavi 29. avgust kad je napisan do sad pronađeni najstariji pisani dokument Povelja Kulina bana kojom se potvrđuje bosanska državnost ?
@Kriticarrrrrr Potpisujem !
Zato sto je 25. novembra obnovljena drzavnost BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Svi mi s Komsicem gubimo samo je on mjesecno hajrovo 6000KM Moze ublehaneriti i ici na skijanje
A šta sam imao sa Čovićem? Uzimao te iste pare i sa Dodikom stvarao krize u zemlji. Ni jedan ni drugi nisu Bosanci, ali hoće pare iz bosanskog budžeta, a da rade protiv Bosne.
Dobro reče Kazanova45, pazite da ne budete izolirani u žici u srcu Europe. Treba Vam pameti jer Vam je Vašingtonskim i Dejtonskim sporazumom obezbjeđen tronožac. Ne režite tu nogu na kojoj postojite. Pustite Islamističko-fašističku ideologiju da treba sve drugačije od Vas poslati u Hrvatsku i Srbiju. Arapima i Turcima je san Europa a Vi ste Europljani... Budite mudri i pametni i počistite svoju avliju od govana koja i vama smrde. Možda će Vam sutra biti kasno...
Još jednom su UZP-ovci, pokazali samo nepoštovanje države Bosne u kojoj haraju, kradu, pljačkaju i šta god još zla rade. No, ko ih jebe! Nema više para iz državne i Federacijske kase!
Ponovo dvostruki standardi..dan Repulike 9. januar je išao na ustavni sud a 25. novembar se praznuje bez problema... Mi u Republici Srpskoj nemamo apsolutno ništa protiv toga da se u Federaciji slavi praznik kakav god ljudi žele da slave a iz Federacije pljuju po prazniku kojeg mi želimo da slavimo.
Jedan ali vrijedan
HDZ vlada u 5 županija i u FBiH a u vlasti će biti i na nivou BiH, imat će ministre, vjerovatno opet finansija, obrane i slićno a kao problem im što Dragan više nije u predsjedništvu pa sve bojkotuju. Imaju više vlasti nego ikada i po meni znaju kako treba sa partnerima a realno, to im je dozvoljeno. Ja se samo pitam do kada!!!
Zamolio bih samo da mi neko objasni na osnu kojeg zakona se slavi ovaj datum. Ko, kada i gdje je usvojio taj zakon? Hvala!
Koga briga šta slave islamisti i njihove sluge. Treba fekalistan ograditi zidom i žicom i od njega napraviti novi pojas Gaze
Mi nemamo druge domovine, nazalost :)
I treba ograditi,da smrad ne dolazi sa tvoje strane,fašisto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Njima tu i nije mjesto, oni negiraju presudu za UZP, a to je FAŠIZAM.
a svi hoce platu u KM ovima ?
Jazuk Nek idu u Zagreb
Gori Borovina
Ne znam kako cu zaspati od silne tuge.
Nije vam daleko granica ni Hrvatska ni Srpska, odlazite tamo gdje ste legitimni.
staje tvoje u grunti mozes pametovat za ostalo pusit karu isilovac
Teroristicka partija koja je osudjena za UZP nesto bojkotovala? Kakav bojkot, te kamenjarske Srbe katolike treba u najblazu ruku pohapsiti i ubiti u njima brasno u zatvoru. Sa teroristima nema pregovora!
Komsic ga gura katolibancima i ne vadi!