Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hapsite više Govedo.Ugrožava sigurnost.
Ama gdje ti je Bake brat Dodikov, 30 godina se lizu zajedno i sad kad drugi pobijede izbore i ne preuzmu jos vlast, vi serete! Mars u torove ovce jedne!
Bolimepatka...zeleno psetinje 30 godina pridajete sehidsku krv...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nema sta da se bojite. Radite svoj posao i neka si ti glasovi prebroje kako treba. Dodik svakako laje u prazno 25 godina.
Lako je tebi iz tople kuće anonimno reći da ne trebaju da se boje. Dodikove riječi, činjenica je imaju težinu, i ljudi koji ga podržavaju, kad čuju njega kako napada nekog i omalovažava dovest će se u situaciju da oni preuzmu stvari u svoje ruke i ovu ženu zaustave na ulici, ili još gore njeno dijete.
Al govedo Dodo je pozeljan partner zapadu.
Ma nije Dodik krao izbore.To su ovi iz cika umislili da je neregularnosti bilo. Dodik je oličenje poštenja🤧.
valja u zatvore,ako iugubr,dve,dosadašnje treba u zatvore sigurno ima drbelog materijala ,zato baja ludi ,opljačkao RS
Čovjek je lud jbt...sanjam dan kada završi iza rešetaka...
I za prosle izbore bila izlozena medijskom lincu. Ne spominje da je tad tuzila nekog niti da joj je sigurnost bila ugrozena. Nasravlja rad. Navodi spolnu diskriminaciju koja ne dolazi od radnih kolega. Ne navodi da je primila prijetnje a komentare dozivljava kao prijetnje. Prema onom sto je u ovom clanku, kulminacija je u emotivnom dozivljaju te osobe.
Prutina izjavila da radi svoj posao po zakonu? a prigovori se mogu podnositi po zakonu nakon završetka izbornog procese. Oni su usvojili prigovor opozicije dok još nisu ni izbrojani svi glasovi. Prije će biti da ona radi po nečijoj direktivi a ne po zakonu.
Zbog debila plačes svi nesto dodik pa vidi bolan jeste smijesni kakav on sta on dajte vi meni nkega pa cu mu ja dati par šamarčina i sve dobro
Posljedica udomljavanja u CIK-u!!!
Ne bih joj bio u kozi.To su veliki mafijasi i ona to zna.Tko bi je u ovoj drzavi trebao zastiti?Tko su zapravo BiH politicari kada zena na toj poziciji drhti?
SIPA sta cekate ili ste samo za sitne ribe?
Ja ovdje vidim jednu hrabru i obrazovanu zenu bez obzira na ovakav izljev emocija. Sve najbolje gospodjo vi ste zena i majka za primjer.
Naknada za rad u CIK-u topi karaktere poput visoke peći.
Članica cika ciknula.Samo vi radite svoj posao pošteno ni po bavi ni po stričevima i ne sekirajte se onda.
KARIKE NA MARIKE
Sram vas može biti, sve redom, i Srbe i Bosance, rasplakali ste ženu! Zar morate biti toliko primitivni prema gospođi?!
Znajuci nase "pravosudje", za ocekivati je da se javi neko iz "pravosudja" i da od tog CIK-a trazi reket da ih zastite