Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kalemli ovaj sejdo, al u Qcu
zeljko pokusava da pokupi koji poen pred izbore, a nije svejstan da narod nije corav...
Ovo je jedan od najgor clanova predsjednistva kojeg smo imali. Covjek nije opravdao niti jedan glas,a znamo svi koliko ih je imao..
Ovaj Zljko Komsic je covjek koji je najvise razocarao svoj narod. Covjek je koji toliko obecava a nikakvih rezultata nema.
I kakve mi koristi od toga imamo? Anyone?
Joj Zeljko kako sam te gotivio nekada,sta uradi covjece,dopustio si sebi da te privatni korumpirani mediji i glasaci SDA i ostalih desnicarskih stranaka okrenu od onih koji su te lansirali na politicko nebo u Bih,ali nisu bitni oni,nego si zbrisao svojih 20 g borbe protiv takvih,preko noci,i stvaranjem nove stranke si samo zbunio ljude okrenute ljevici,napravio si raskol nepotreban.Ali hajde,mozda ces shvatiti neke stvari.
Jeko ovaj s dva imena?
Zeljko Komsic = profesionalni prodavac "magle"
G.Lévye sto ranije svatite da je vladi BiH stalo do clanstva u EU ko do lanjskog snijega,bit ce bezbolnije iza vas i za gradjane BiH. Vladi BiH je stalo samo do vaseg novcanika.