Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eticki odbor SDA..ovo je za Monti Pajtona 🤣🤣🤣
drugim nikada nije naumpalo da im takav odbor treba
sad je pravi trenutak da corona uleti i "spasi" situaciju.
Isti je ovako zvucalo kod gasija kad je bila afera
Svi znamo da je politika kao pijaca
Daj ne dipr. Znas da je sda uvijek tako radila i danas radi.
Ima Boga haman, molio sam se da se ova Bagra pocne raspadat, ovu stranku treba s lica zemlje otkloniti, nista Efendic dobar, ili neka nova snaga, ma ovo treba sve u zatvor, nema Hajra nama dok se to ne iskorjeni, do kraja.
axaxaxaxaxaxa
MA TREBA ZABRANIT DA SU DIO NASEG DRUSTVA KAMOLI DA SE BAVE I DALJE POLITIKOM!!! SMRADOVI!!!
Zajednički zaključak etičkog odbora je da u politici nema morala i da se mirno može nastaviti dalje u sprovođenju raznih lopovluka, koruptivnih radnji i dr.
cojk bi reko mi smo kolijevka civilizacije morala i demokratije, ma hajte molim vas ne serite
Da nije Asim u etickom odboru? ili glumac Emir?
sad ste nasli da lazete kad vas je efendic raskrinkao kakav zulum provodite nad narodom,sto niste ispitali slucaj u bh telecomu kad su vasi kadrovi dr nauka lektrotehnike zamijenili pozornikom policije da ,,unaprijedi telekomunikacije,,sram vas bilo sad je kasno da se vadite
Vec se nazire da je snimak nastiman Smijesni ste
Šta kaže onaj Zukič Šefe ima radnih mjesta al nema raja para..........Allah umerabi svako sebi grabi.......dabogda vam za tabuta trebalo .
Dzon, obraz. Ni pocesati se oni nece zbog ovoga.
Za one koji sumnjaju u etički odbor odmah da vam kazem da se radi o osobama što bi Izet reko par excellence lično ih je Asim kadroviro
Javnost je cula. Tuziteljstvo ima obavezu. Vrsioc zloupotrebe u stranci nije podoban za bilo kakvu javnu funkciju. Reakcija stranke ne moze biti samo u ogradjivanju. Postoji i iskljucivanje iz stranke. Lijepo li bi bilo da se sve smiri nekakvim obrazlozenjem.