Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos malo pa cete jesti govna ko oni cetnici u RS-u samo da se prilagodite fakt ste debili
Degeni vole ovu Bosnu
a i ti si degen svoje vrste
Svi ovi debili koji bi isli u vojsku - slobodno niko vam ne brani, za vas pedere seljacke i nije nista drugo nego da idete u vojsku ! A sto se tice "ako bude rata" paa jarani slatki vi se ponovo borite i budite invalidi za 200 KM ali za Svoju Dragu Bosnu !
sada policija, a sutra obucheni rezervisti.
... i cuj okvir mijenja 5 sekundi. HAHAHAHAHA ja debila!!! Ex-rendzer, bez sumnje. Ti jarane ni za pendreka nisi.
Za to o cemu ti govoris ti treba policija, a ne vojska. A tebi hoho ako treba 5 minuta da rastavis i sastavis pusku, nemoj me ti branit ako se zarati, matere ti hahahahahahahaha. Fakat si retard!
veterane, pitaj Ajke Nakic treba li se organizovano braniti ili ne. zadavljena je 5.4. u Brckom, a 2 pocinitelja su to uradila iz "koristoljublja imovinske prirode"?
VOJSKA BIH... HA,HA,HA,HA, DOISTA, ZAISTA I ODISTA SMIJESNO... Kakva vojska??? Surogat Muslimana Srba i Hrvata koji bi najradje da se gledaju preko nisana, gladna balavurdija koja hrani krave i svinje, kosi sijeno ljeti a zimi cisti snijeg i stale za tanjir ucrvanog graha ili ti pasulja... Alijin, Radovanov i Bobanov soldat u istom "rovu".. SMIJESNO!!!! ZAR NE VIDITE DA SE OVO SVIJET ZAJEBAVA SA NAMA I EKSPERIMENTISE NA BOSANSKIM FUKARAMA... A TO STO VI POJEDINCI SERETE NA OVOM SAJTU KAKO SE TREBA BRANITI I OBRANITI TO JE ZALOSNO I UJEDNO SMIJESNO.. NI TI SE IMATE OD KOGA BRANITI, NITI VAS IMA RAZLOGA KO NAPADATI NITI BI SE MOGLI ODBRANITI JER SMO FUKARA I SAKA JADA I SLUZIMO SAMO NASOJ MAFIJI DA SE IZIVLJAVA NA NAMA I ETO KAO I ONI IMAJU SVOJU DRZAVU, SVOJE ROBOVE, SVOJU POLICIJU, SVOJU VOJSKU... MA SVE VAS NA KURAC NABIJEM KOJI ZAGOVARATE BILO KAKVO SLUZENJE VOJSKE.. I NA KRAJU ZAR VAS RIJEC SLUZENJE NE ASOCIRA NA RIJEC SLUGA, I STO SE NE UPITATE ROBOVI CIJE STE VI TO SLUGE???? ILI MOZDA VOLITE DA BUDETE SLUGE!!!???
legendica fakat si legenda !!!
Mislim da ne treba uopšte da se služi vojni rok već treba napraviti profesionalnu vojsku koja će biti dobro plačena i obučena. Što se drugih tiče trebalo bi im samo održati kratku obuku u rukovanju oružjem i ništa više a novac namjenjen za bespotrebno držanje vojnika u kasarnama prebaciti za finansiranje profesionalaca i dobro ih obuciti i visoko motivirati sa dobrim platama. Naravno ovi vojnici treba da to i opravdaju tako sto će se u miru takodje koristiti kao pojačanje policiji u svrhu borbe protiv organizovanog kriminala. To je moje mišljenje.
kakav prigovor, kakva savjest, sestre mi da mi nije ta ista drzava oduzela 5 godina zivota i postedila me rata mozda bi se sjebavo sto mi vojska ne pada na pamet... sa druge strane jedino sto se moze zaradit u nasoj vojsci nije znanje nego kakva bolescura, slanje vojnika kuci preko vikenda jer nema tople vode i jer vlada nestasica klope... jadno.... a vi sto zagovarate stav da vojska pravi muskarce od djecaka ste fakat retardi il se volite gologuzi tusirat sa jos 50 frajera, dobro vam momak u nekom komentaru tu iznad napisao da se to u kuci uci...
kakav prigovor, kakva savjest, sestre mi da mi nije ta ista drzava oduzela 5 godina zivota i postedila me rata mozda bi se sjebavo sto mi vojska ne pada na pamet... sa druge strane jedino sto se moze zaradit u nasoj vojsci nije znanje nego kakva bolescura, slanje vojnika kuci preko vikenda jer nema tople vode i jer vlada nestasica klope... jadno.... a vi sto zagovarate stav da vojska pravi muskarce od djecaka ste fakat retardi
jel ovo fakat šarafciger na slici. isti on prepozno sam ga po njušci. ak nije onda mu je klonirani brat
Organizovati vojsku po ugledu na mrski Izrael! I žene regrutice iliti novačice! ------- Kakve su okolnosti u okruženju, ja ne spavam mirno i hastra me kad USA vojnici napuste BiH jer ostrvljanima i Francuzima ne vjerujem. Dežavu!