Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da se ostatci ljudskog tijela ne mogu nazvati objektima, cak ni pod navodnicima.
Mislim da ne potrebe da palamudaš.To je samo stručni izraz i to je to.
Slika 3, slika i prilika zatucanog naroda koji smatra da voda odnosi smece dalje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako mislite "pronašli objekte"?? Bolje ništa ne pisati, nego ovaku glupost!!!
Jbm vam novinarstvo...čitam misleći da su našli nekakvu crkvu ili džamiju, dvorac. Pljuc na onoga tko vas pusti iz osnovne škole!
Objekte??!!
Znam da skrece sa teme, ali Boze sacuvaj koliko smeca na svakoj slici, a posebno je uzasna slika br. 3. Pravo ogledalo nasih naroda i njihove kulture u zadnjih 30 godina.
Smeća na izvoz, užas. Neka se niko ne ljuti što nas svi smatraju primitivcima
Ovi komentatori i tastaura ratnici svemu moraju prigovoriti.
Da su Turski spasioci znali u kakva govna moraju zaroniti, ne bi ljudi ni dolazili... nema kuce a ni firme da nije spojena u rijeku Bosnu..
Cuj objekte ti hljebbbbbb 😶😶😶 kao da je čovjek od betona, kakvi sve de*ili pišu ove tekstove na klix-u braco mila.
čuj objekte.oo bože
Slika 4. kao dokaz da radnici autocesta bacaju otpad u rijeku Bosnu. Ogledalo poštovanja građana prema državi i prirodi je istoimena rijeka.
Prije par godina bila je nesreca kad su ja mislim 3 momka autom sletila u Lasvu,dvojicu su pronasli a treceg nikad nisu...sjecam se Amar Kozlic,vracali se iz diskoteke.Ne moze covjek ni da zamisli kako je roditeljima tog momka,i zasto nakon toliko vremena tijelo nije pronadjeno.
Jel Objekt ili Ljutsko tijelo, nepismeni novinari,
ljutsko sigurno nije
E cuj ljutsko tijelo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cuj objekte, ljudsko tijelo bilmezi
Vidi sramote i smeca...