Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vlasnik lista je*be maloljetnice, ccc
Nevjerovatno !! Nikada nisam drzao u ruci primjer tog Tuzlanskog lista,a jos je nevjerovatnije da su uspjeli namamiti Kosorku da sinoc dodje u Tuzlu! Te novine se prodaju u tirazu od 800 primjeraka..
Mislim da je nas uvazeni R EIS C ERIC neopravdano zaobidjen i da je on licnost godine..... Svoju velicinu i vizionarstvo je pokazao i danas kada je Saudijskom princu urucio blistavi BOSANSKI ORDEN ISLAMA drugog reda......
procitajte njezinu izjavu povodom Mesiceve izjave da bi vojskom presjekao koridoru Brckom.koliko sam razumio i ona je Mesicevog misljenja samo sto je to malo uvijenije i bolje upakovano izjavila.
Dobar potez.Tako se postupa sa komšijama.Nego jedino ne znam šta u tom finom društvu traži mutavi kapitulant Suljo Tihi.
uvlakacka posla
Vi iz sarajevo_x morate prihvatiti srpski ili hrvatski jezik jer taj bosnjacki se ne razumije CITATELJI ZA OSOBU GODINE IZABRALI???? ili CITAOCI ZA LICNOST GODINE IZABRALI????
Eh sta rade na toj listi dobitnika Tihic i Covic? Svasta,Tihic najbolji politicar,pa on upropasti drzavu Bih-u isto ko i lopov Covic! Jos jednom svasta! A Gospodji Jadranki Kosor svaka cast! BiH4EVER!