Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a onda je @ibro, \'\'šagoljevu\'\' prvo entitetsku a potom i drzavnu podjelu u sljedecem postuplu korigovao : Shvatajući hitnost, te uzimajućiu obzir i imajući na umu sve prethodno spomenuto, visoki predstavnik donosi sljedeću ODLUKU kojom se donosi Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o DRZAVLJANSTVU Federacije Bosne i Hercegovine Zakon koji slijedi i koji čini sastavni dio ove Odluke stupa na snagu kao što je predviđeno u članu 8. tog Zakona, na privremenoj osnovi, sve dok ga Parlament Federacije Bosne i Hercegovine ne usvoji u istom obliku, bez izmjena i dopuna i bez dodatnih uslova. Ova Odluka se objavljuje na službenoj internetskoj stranici Ureda visokog predstavnika i stupa na snagu odmah. Ova odluka se odmah objavljuje u \"Službenim novinama Federacije Bosne i Hercegovine\". Sarajevo, 18. septembra 2009. dr. Valentin Inzko Visoki predstavnik
Zakon o državljanstvu Federacije Bosne i Hercegovine \'\'Službene novine Federacije BiH\'\', broj 43/01 II - STICANJE DRZAVLJANSTVA FEDERACIJE Drzavljanstvo Federacije stice se: 1) porijeklom,2) rodjenjem na teritoriji Federacije, 3) usvojenjem, 4) putem naturalizacije, 5) putem medjunarodnog sporazuma. 1. Sticanje drzavljanstva porijeklom (po Šagolju, porijeklo je zadnji preduvjet) www.fmup.gov.ba/bs/text.php?id=45 -
Volim kad je pincom \"neoboriva svjedocanstva i dokumenti\" :-) A sta kaze Smiljko Sagolj na sve to? Je li vam se opet \"ukazao\" sa izvjestajem ispred \"berlinskog zida\" na Ciglanama?
sax. slucajno ili namjerno nije objavio sitnicu da su bosnjacki lideri prijetili radikalizacijom stanja u BiH, navodno ako se ne ukine dvoentitetsko glasanje, iako postoje neoboriva svjedocanstva i dokumenti da su bas bosnjacki lideri utemeljitelji oba entiteta i prije Dejtona. Buduci da znamo ko su ti utemeljitelji, neka vrate svoje zrele sinove stranke za bih, od kojih neki vec zreli ljudi gostuju u bih uz aktivno ucesce iz pozadine na dizanju tenzija kako bi silajdzicevi belkici ostali na vlasti dok silajdzicev sin brani bih u londonskom unirvezitetu od ratne djece i oceva opljackanih poreskih obveznika. ________ 6.11.2009. Pincom.info Bošnjački lideri prijetili radikalizacijom stanja u BiH SARAJEVO - Sastanak ministra vanjskih poslova Velike Britanije Davida Milibanda s liderima sedam političkih stranaka iz BiH završen je u Sarajevu bez konkretnih rezultata.
Davide, crni sine, ni ti ne razumijes to sto pricas.