Komentari (409)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
đubre SDA ovsko
Evo par puta citam izajavu, sve kontam nisam dobro procitao 😱🤔
@Allains -Rarni zlocinac- Sta drugo ocekivat
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
WTF
To su ti cuveni ekspertni kadrovi. Njemu je vazna samo pozicija nije ga briga sto ne zna sta govori. Takvi su opasni po nas. Isti slucaj je i direktor Hitne Adem Zalihic kojem na dusu ide smrt Dzebraila Sisica.
zasto se raja cude sto ovaj stranacki uhljeb spominje sex....pa stranka iz koje dolazi je sda (sex droga alkohol)...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Evo još jedan SDA propalitet. Sramota.
Cikotiću primi ih kod sebe doma kad su ti tako dobri.
Kreten, nek dadne i poturi svoju majku, sestru, ženu ili kcerku pa kad ih siluju.mogranti nek vidi.jel.seksi
Cvikeri mu stoje ko krmetu prsluk
Bakireee,ima li iko normalan u tvojoj stranci?
vidi mu Pače sandžaklijske može on biti profesor ali Pešter iz njega nikad neće izlapiti
Sta je sokantno jel sad treba i njega ocrniti da ga Sipa lovi ako se sprda sa avazom i ublehama koje prosuipaju... Svi kenjaju preko medija a pobjegnu sa pozicije na kojoj mogu nesto uraditi..
Uvesti obavezno ljekarsko uvjerenje i psiho test za zvanje "političar", mislim na odlučujuća mjesta dolaze ljudi upitnog psihičkog stanja. Ti vidis na njemu i njegovom stavu da se radi o teškom kompleksašu i da se on prema državi i svojoj poziciji odnosi kao prema svom vlasništvu a ne kao predstavnik naroda, zato on ne osjeca ni stid ni odgovornost za svoje izjave i postupke.
Ko ovo izabra SJEME MU SE ZATRALO..
Nevjerovatno šta je ovaj lupnuo. Žao mi je ove naše prelijepe BiH koji sve ološ je predstavlja.
Ne čudi izjava od ove Kriminogene face.....don Selmo..
HAHAAHAHAHAHAHA!!!!! ZAMISLI MINISTRA!!!! OPLAKAH KAD OVO VIDO I ČUH '!!! PA JELI OVO MOGUCE!!! TOP LISTA NADREALISTA!!! JAK HUMOR!!!! NEMA STA!!! TI BI SE SEXO!!! SEXAJ SE SEXO!!!! SEXO!!! DANI (SDA
Ekrem Jevric (reinkarnacija)
jadni turisti koji tebi dođu...
Smrdis jarane...