Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocemo 2017 godine,al hidzretske
mi NATO-u mozemo ponuditi samo topovsko meso uz uzrecicu " za ideale ginu budale"! hajd' zdravo
pa sada nikoliko,ali sta mozemo ponuditi a da oni to nemaju? pa nasi vojnici hranu nemaju kako treba a da ne govorimo dalje. buđet nas kao vojne sile je smjesan,toliki je da americka vojska vise potrosi na toaletni papir nego mi na komplenu vojsku. imamo stare tenkove, 2 helikoptera koji su iz doba rata u Vijetnamu. znaci imamo pješadiju koja jeste topovko meso u slucaju rata.
i da, imamo avijaciju sa tolikim usavrsenim sistemom nevidljivosti,nije da ga radari ne mogu vidjeti,nego ni nasi piloti nemaju pojma gdje su ga parkirali,jer ga ne vide. xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodolino sutra prvim avionom za MOskvu kme
Nema vece zablude od ovog Nata, najbolje je biti neutralan ni istok ni zapad i cao
Kad bi baba imala muda i naglašenu političku volju mogla bi postat DEDA.
To znači nikad! hahahaha ,,...............uz naglašenu političku volju................,, niđe veze Ne naglašenu nego prenaglašenu političku volju BH političai imaju samo za lično bogaćenje inače oni za ovu zemlju i narode u njoj apsolutnno nemaju volju.
Puno djelotvornije bi bilo uložiti sredstva u policiju i tako ojačati policijske snage u borbi protiv kriminala i raznih drugih unutrašnjih neprijatelja. Ovako imamo vojsku samo zbog budžetskog novca koji se pere i plasira u prazno i pravi penzionere od 35-40 godina života. Da dođe ,od bilo koga sa strane ,napad ova vojska se raspada u trenu, tako da je ovo uzaludno trošenja novca.
Nek' je on rodom iz Crne Gore, pa je sada kao mjerodavan da priča da li mi trebamo i želimo u taj krvavi savez...
prvo tri entiteta, tri naroda, tri države .... pa se tek onda može naglabati o nato paktu u bosni. dakle, prvo domaća zadaća. jel kužite lojave poturice.
OVO JE NAŠA BUDUČNOST IMAŠ FIRMU I NATO NA ULAZU"Znači i dolazak i prisustvo mnogih stranih investicija pa će svi oni koji tu investiraju imati kasnije potrebu da štite i brane svoje investicije. Dakle, imamo jedan pozitivan interes u ovom dijelu svijeta koji ima puno prirodnih, ali i ljudskih resursa", smatra Cikotić.
cikotiču preseli se u crnu goru i eto te u NATO^OTAN jebo te nato.
Turskoj džamije nisu bile prepreka za NATO, Grčkoj pravoslavne crkve, a inače je većinomNATO katolički. E sad što smeta Srbima nije jasno.
E to ne mere, bosanski Srbi zu veći Srbi od svih ostalih Srba, čak i onih u Srbiji, naročito od onih u majčici Srbiji - evo malo za potpalu. ;-)
OVI SRBI HAMAN NEĆE U NATO A HOĆE NA NESRPSKE PORTALE ? Imate svoje čiste srpske portale, bez drugih i drugačijih, dakle čist srpski informativni prostor i ... NEĆETE GA, a toliku krv prolili boreći se za to. ČAK VAS I NATO IZROKO ! :)
nije da branim srbe al ko bi vama onda tlak dizo ako drugi ne dolaze i podjebaju
PA nemožete nikog pod*** drugog osim samog sebe. Podsjećate me na posljednje japanske vojnike id drugog svetskog rsata koji su čuvali neka nenaseljena ostrav sve tamo do 1979 jer im nije ko imao da kaže da je CAR abdicirao ! Ruski car je urokan još 1917 sad tome 100 godina, možete SLOBODNO IZAĆ SAD iz šume. AKo nema to na srpskim portalima evo pročitajte ovdje !
CG jedanaest godina radi i ceka poziv. Ti bas lupi godinu,pravo. Da ima naglasene politicke volje ne bi bili u ovakvim go....a.
pusti snovi nikad bih nece ni u nato ni eu ..oni tamo primju iole organizirane drzave a bih je ruglo koje se nikad nece promjenit sem raspadom . znaci zivjet nam je u crnoj rupi to jest supku od drzave .. cak ce nas i kuba i sjeverna koreja prestic u razvoju a vjerujem da vec jesu
Nama će NATRON uputiti poziv!