Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odluka ce biti kako snsd i hdz odluci ..a opcije koje su pustili kao probne balone su ubleha ... svaka odluka osim popisa iz 91 i kako je defin.mora rezultirati bojkotom, tuzbama, do odluke suda ust. a sve je dogovoreno i razr. u intwresu hdz i snsd
Zna se da ce ici na ruku samo Covicu jer je toboze ugrozen i odluciti se za popis 2013 god kako bi zalbama na ustavnom sudu kupili par mjeseci vremena i napravili novi haos u drzavi.silne opstrukcije i privremeno finansiranje kako bi novac ostavili za sebe kad mnogi budu primoravani da odustaju od procesa koji vode naprijed.Uzp na djelu plan cdefg....
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
CIK ne donosi nikakvu odluku. Nema izbornog zakona.
Turčinija primitivna na haparatima,cak su i haparati za njih svemirska tehnologija.
Kako prijeti sarajevo koja su to govna
Svaka odluka, a da nije popis iz 1991. je kršenje Ustava i zakona, a znamo da su neke stranke najavile krivične prijave, ako ne bude sve po zakonu (1991 g.).
@Realno02 Pa te što su najavile su 91' mahale zastavama Jugoslavije i govorile kako je JNA "naša vojska".
@mijat0 Ja sam njihov zdušni kritičar, jer smatram da rade na razjedinjavanju Bošnjaka, ali u tome ću ih zdušno podržati.
Varijanta broj dva predeviđa da ne bi bilo bošnjačkih zastupnika iz Posavskog, BPK, Kantona 10 i ZHK; hrvatskih iz USK, BPK i KS, te srpskih iz Posavskog, BPK i ZHK. Onda BPK ne bi dao nijednog zastupnika, treba ovo provjeriti. Svaka odluka, a da nije popis iz 1991. je kršenje Ustava i zakona, a znamo da su neke stranke najavile krivične prijave, ako ne bude sve po zakonu (1991 g.).
Bosnje postujte prava Hrvata, mi Srbi nismo ugrozeni toliko, mi imamo svoju Republiku Srpsku!
Poštujte prava Bošnjaka, omogućite izučavanje bosanskog jezika na čitavoj teritoriji tvorevine!
@Realno02 Kad odes u Nemacku ne izucavas nemacki, kad si u Srpskoj ucis srpski, to je tako Bosnjo i pomiri se sa tim.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
nadam se da ce biti kako su crveni kmeri trazili
Ovaj cik podhitno treba ukinut.