Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arnaut je odbranio Divjaka i Ganica da ne sredi El Fudu narkomana 🤣 Kad si Fudo vidio i pomislio da mozes protiv Arnauta i SBB-a pricati, vrijedjati a ostati nekaznjen.
@PerAsperaAdAstra Sad ce se nauciti pameti.
@PerAsperaAdAstra Fudo je jednostavno neprevazidjeno glup.
SVE TO TREBA NA GOLI OTOK, SDA MAFIJA!!!!!!!
Ma treba njih sve skinuti gole i poslati usred carsije da setaju
tako i nikako drugacije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hoce li i dodika kazniti.. lik prijeti ko ne glasuje za snsd i njega osraje bez posla.. smjenjuje, rade sta hoce .. i nista... sta cemo sa rezimom..ne smiju nista jer mile ima predaj.Cik u ruci..
OVAJ CIK JE SRAMOTAN. TREBA IH UHVATITI.
PIRSTRASAN, SVAKI DAN BANDA POHRVACENO-POSRBLJENA HDZ-SNSD MANJINSKA BANDA PREGLASAVA BOSNJANE I AKO SU BOSNJANI APSOLUTNA VECINA, I ZATO TREBA BITI SAMO JEDAN ODGOVOR, ZELJO KOMSIC.
Mojne duFu pa on je miran ko bubica
Po ovim plakatima i bilbordima možete vidjet koje stranke imaju para ,a nek penzioneri i demobilisani borci gledaju njihove face i dalje.
Mislite li vi kazniti snsd i krme dodika
PREPALA SE PASCADI DEBAKLA NA IZBORIMA PA LAJU I PRIJETE NA SAV GLAS☝️
CIK bi trebalo kazniti zbog izricanja ovakvih simbilcnih i smjesnih kazni.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Kad politička mafija i mediji udruže snage, teško je doći do pojedinačnog građanina, ali HADŽIKADIĆ SVAKIM DANOM sve više simaptizera na fb stranici MIRSAD HADZIKADIC PLATFORMA ZA PROGRES - https://fb.com/mirsadhadzikadic #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno. #mislislisvojomglavom
Jedno pitanje oprosti al samo da pitam je li Hadzikadic bio u kakvom pritvoru. Ova nasa vodeca politicka elita vecinom jeste
Pa kako Milorad Dodik na predizbornom skupu u Gacku javno reče da će svi koji budu glasali u Gacku za Vukotu Govedaricu dobiti otkaze pa se CIK od straha ni ne javi a kamoli da ga kazni.A zar to nije kršenje predizbornih pravila, prijetnja, govor mržnje itd
SDA JE NAJVECI KRIMI NA BALKANU ZAPAMCEN
jos malo ce da plesu na bosanskohercegovackoj politickoj pozornici
@SDAGamad pozdravio te Fahro iz Crne Gore
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA mafija ce jos malo da plese na bosanskohercegovackoj politickoj pozornici
CIK DODIKOVA I COVICEVA komisija..DOdik sto prijeti ne smijete ga kazniti svima onima koji ne glasaju za njega i sto ce dobti otkaz...ovaj CIK citav treba raspustiti i formirat novi posteni !