Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li gdje kakav klauzula da se osuđeni kriminalci, zločinci i ljudi protiv koji se vodi krivični postupak ne mogu kandidirati niti za jednu javnu funkciju.
samo guli narod plaća.
Može li neko prekinuti ovo maltretiranje izborima svake dvije godine, tako da uvijek imamo predizbornu i izbornu godinu i ne može se živjeti od parola i propagande. Još uz to, oni što su izabrani od strane naroda na lokalnom nivou, kandiduju se na opštim izborima i odu na viši nivo, a narod ostane nasmijan. Svi izbori u isto vrijeme!
033 565 300 Ovo vam broj ambasade za vize.
@Filip20 Kineske ili kazakstanske ambasade ?
@Dino Z Njemacke logicno. ;)
mrs kujo vi da nesto radite bilo bolje stanje u drzavi nego ganjate samo svoje interese kao i ostali
Kakvo pripremanje za izbore kad nije donesen zakon o izborima...a bez zakona se nece moci implementirati izbori...ne razumijem zasto glume budale?....ili misle da ce se uspjeti donjeti zakon u naredna tri mjeseca?....prije je moguce da ce bih za tri mjeseca uci u eu...:)
3 stvari: obavezno glasanje za sve osobe starije od 18 godina uz sankcije, elektronsko glasanje bez olovke i papira i kamere na glasackim mjestima!
oližite lojavi pakaš baketu, ebo vas on
Samo radite svoj posao kako treba.Rezultati nece izostati.Sve sto krsi zakone kojima raspolazete-sankcionisati i kraj pricd
Pa tako i treba.Zato i postojite