Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko broje kao da je Mostar veličine Pekinga 🤓
@sporticus Dokaz koliko Bosnjaci zele da izbornim inzinjeringom nesto pokusaju a HDZ osvojio daleko najvise glasova.Od 50000 ljudi koji su izasli na izbore 20000 je dobio HDZ a ostalo sve ostale Probosanske i hrvatske stranke.
@sporticus pa čuj , brojat će se toliko dugo koliko je potrebno da se poštima sve potrebno.Valjda je sad svima jasno šta se događa nešto jako zločesto i trulo.Ovakve stvari razaraju državo.A urušavaju je “patriote” ne birajući način i sretatva.
Koju zbrku napravi SDA masinerija i ako su ovo uradili u mostaru ko kaze da nisu i u ostalim djelovima BiH . od fiktivni prebacivanja do navlacenja lista i oduzimanja protivnickim strankama broj glasova..nema ovdje pravde dok se ne uvedu elektronski glasovi..
Hrvatska Republikanska Stranka-HRS-je dobio 20% hrvatskih glasova. To je glavna vijest izbora u Mostaru. Unatoć strahu o majorizaciji je HDZ unutar hrvatskog korpusa dobio opoziciju koja to ime zasluzije.
Kako god bude ljubav Sda i Hdza neće puknuti
Prije Indija prebroji milijardu glasova nego ovi naši par hiljada
Nije bitno ko glasa, nego ko broji glasove, uvijek bilo.
Ma eto nije CIK politicka organizacija,jednostavno cirkus drzava
ovi dok prebroje taman ce novi izbori.
Ovo će se brojati do SDA i SDP ne budu zadovoljeni a nije ni HDZ za baciti :-)
Ovo nema nidje. Mostar unatoc politickim ublehama je izgradio solidnu industriju bez teske (stetne) industrije. Ima privatnih firmi na sve strane i dosta informacija da Mostar posjeduje jedno od vecih proracuna u BiH i opet ujebu sve sto se moze ujebat.
I djeca vam se smiju.
Sve dok ne pobjedi HDZ brojace se glasovi
@DzesiJames Ne ovo će se brojati dok "PROBOSANSKE" ne pobjede HERCEGOVINU
@DzesiJames pa čovječe HDZ ima svakako najviše glasova . Od samog početka . Jel ti imaš neko pomračenje, ili . Pa svakom imalo umnom je jasno šta se ovdje radi , ovo sigurno neće stabilizirat stanje u zamlji.I očito netko ( patriote ) konstantno radi na urušavanju procesa u BiH
Sve je više glasina o izbornom inžinjeringu