Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha kazne toliko Dodik baca na prvu cecinu pjesmu
Srbi ce dobiti otkaz!
@PredsednikMileDodik7 zavuci cu ti ga ja sestri
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Dok dosadašnja vlast radi na iseljavanju iz BiH a pokušava to protumačiti drugačije, jedino je HADŽIKADIĆ došao sa zapada i vratio se u BiH da pokuša popraviti stanje i dati nam nadu. #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
🇧🇦🇧🇦 Za ove što osuđuju potez prof Hadžikadića; Jeste li ikad na FTV BHT ili Klixu pročitali vijest od prije mjesec? Na inicijativu dr. Lejle Hadžikadić-Gušić , Levine Cancer Institut u Charlotte (SAD) najavio je osnivanje Bosnian Medical Fund (Bosanskog medicinskog fonda) putem velikodušnog poklona Marthe Hendricks od 150.000 američkih dolara. NISTE, Bitnije je šta je Fahro reko Šefiku, Šefik Denisu, Denis obojici a šta Komšić Čoviću. Hadzikadic2018
Kazniti sve političare zbog govora mržnje. 1. Bakir 2. Dodik 3. Govedarica
Ovi članovi CIK-a trebaju dobit doživotnu zabranu bavljenja izborima. Kazniti Dodika samo 5000KM a čovjek zagovara podjelu države i vrši udar na cjelokupan poredak je veoma sramno. Dokle ćemo više trpjeti ovaj ispolitizirani CIK.
12 000 kosta alibi za. CIK? Maestralno. Mora da je Covic ovo smislio. Lici na njega.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Tokom predstavljanja jedino Mirsad Hadžikadić nije ništa ružno govorio o bilo kojem protivkandidatu. Čovjek za kojeg ću biti ponosan što me predstavlja i koji će omogućiti mojoj djeci da ostanu živjeti u BiH. #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
MALO !
A ka'ce on i njegova porodica biti kaznjeni zbog lopovluka?
nikad a mozda ni tad
može li neko reći koliko ljudi radi u ovom cik-u i koliki je omjer srba, bošnjaka i hrvata.
Cirkusanija. Ništa ispod milion KM kazne za Dodikov teror.
Koliko li je dodick biračkih para potrošio na onu trumpovu budalu da dođe i da se juče slika sa željkom cvijenović?
Sad ce Dodiku bilti malo teze jer nema Bakira posle izbora da ga spasava :)
Pisaju dva crnca sa mosta u vodu,kaze jedan a u p.m sto je voda hladna begi upao mu urac u vodu kaze drugi ajd sto je hladna nego sto je dno muljevito
Jao zavale, moraće sad poslati nekog stranačkog potrčka do granapa da mu rasitni.
Može onog cuku stašu? On svakako trči čim mu baci drvo...
Svi oni koji podržavaju ovo troglavo nacionaliostičko i šovinističko čudovište će se jednoga dana odgovarati pred građanima.