Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CIK je u ovom slucaju sasvim korektan sto jest jest.
Zasto svijet ne uvodi sankcije HDZ fasistima i njihovim firmama? Oni vise stete prave nego Dodik. Dodik je iskren bar a ovi razvlace pamet 3 miliona stanovnika BIH.
Bit ce podnijeta krivicna... mense cini
SATLER ŠKOLOVAN U MOSKVI A NA OVU POZICIJU GA POSTAVILA G-ĐA KOJA JE U BEČU PLESALA SA PUTINOM. ČOVJEK APSOLUTNO NA DISPOZICIJI ČOVIĆU, DODIKU I PUTINU.
Sta ce vam pare radite volonterski za svoju zemlju svakako ste budzetlije vjecite
Nevezano za ovu temu, a vidim da klix dodatno reklamira dotičnu osiguravajuće društvo koja je danas snimala reklamu tako što je jadnu kozu izvela ispred katedrale i objesila na nju natpis i jare i pare dok je naravno za uže držala neka influenserka u pokušaju, kako vas nije stid ? Turisti gledaju i smiju se koji su tu bili, najviše mi je žao životinje.
Orban digao vojsku da uzme Kvarner. Vanredno stanje u Madjarskoj
Hocemo Izbore!!!!
SATLER ŠKOLOVAN U MOSKVI A NA OVU POZICIJU GA POSTAVILA G-ĐA KOJA JE U BEČU PLESALA SA PUTINOM. ČOVJEK APSOLUTNO NA DISPOZICIJI ČOVIĆU, DODIKU I PUTINU.
to je praktično državni udar, od strane onih koji neprovodjenjem zakina sprječavaju izbore kako bi ostali na vlasti i u mandatu koji im ne pripada. kazna zato je hapšenje i robija. CIK već sada mora donijeti odluku da se takvi ne mogu kandidivati i preporučiti tužilaštvu da ih uhapsi bez obzira na dalji tok izbornig procesa.
Zašto je Sattler spriječio Schmidta da naredi da se novac obezbjedi.A da za njega je legitimni vođa za EU
Ne moraju biti izbori.Neka ostanu Komsic I Dzaferovic jos cetiri godine. Deru oni anti Bosance po EU I NATO.
Eto sad CIK nesto kao trazi. 30godina učestvuju u malverzacijama,30 godina CIK nam bira sve ove dzabahljebaroše ne narod jer svaki izbori su pokradeni pod pokroviteljstvom CIK-a
Pa nije pitanje ima li novca. Novca ima. Pitanje je koliko je HDZ spreman da saradjuje.
CIK je korektan i postuje pravila . Jedan pozdrav ovim nacijonalnim strankama ovo vam je zadnje vrjeme politickog prljavog ponasanja nikad vise necete dobiti tu samsu 30 godina politickoj robiji je kraj.
Latinsko europska CDU/HDZ priča......
SIPA hapsi ovo nema se sta cekati.
Samo zabraniti izlazak na izbore , ako treba kompletnom Hdzu I udri novcanu kaznu od 200.000km
Građanska BiH. Nacionalističku stoku u zatvore !
Smit je trebao da reaguje odma nakon isteka roka. Nakon toga smjene svih koji ovo odugovlace, a kao prvi je zombi Bevanda, a nakon toga i one koji mu naredjuju.