Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste problem za svako rjesenje 😉
Zapad želi razjedinjenost i zavadu i onda podržava jednu stranu, uvek onu slabiju i beznačajnu. Tako su ceo svet pokorili u prošlim vekovima. Zato Bošnjaci nemojte se ništa ložiti da ste vi pravedni a mi Srbi loši, jer vas podržavaju. Da vas ima 9 miliona, a nas 2 mil, mi bi bili ti koje bi zapad mazio i pazio, a vas bi satanizovao. Pogotovo ako pokušate da im se suprostavljate.
Bosnje, ne zaboravite, da nije bilo Amera ne bi bilo ni Bosne. Da se Evropa pitala najvise bi voljeli da nas nema.A nesto se ni Turci nisu pretrgli, da ne kazem da ih je bolio kuratz.
U srpskoj republici živi de facto 500 hiljada srba.Kako misle srbi u slućaju pokušaja da se odcijepe od BiH i da zaštite preko hiljadu kilometara granice srpske republike a uz to postoji kod Brćkog koridor od 4 kilometra koje bi armija BiH ubrzo presjekla i to bi bila kapitulacija te genocidne tvorevine.
U srpskoj republici živi de facto 500 hiljada srba.Kako misle srbi u slućaju pokušaja da se odcijepe od BiH i da zaštite preko hiljadu kilometara granice srpske republike a uz to postoji kod Brćkog koridor od 4 kilometra koje bi armija BiH ubrzo presjekla i to bi bila kapitulacija te genocidne tvorevine.
Tako je bilo do sada i tako ostaje, jer smo mi nesposobni... Da se mi možemo dogovoriti i na civilizirani način rješavati probleme ne bih se nitko mješao. Sami mi dajemo prostor za uplitatnje stranaca
Guardian = Prdian.
Aaah pa zato je njima oluja trn dubok i dan danas..
Zakasnio si.
Kako lazete piz vam materibammmmm. ..to mozete komunjarama mozak ispirat .,muslimani bosnjaci su svjesni svojih neprijatelja i dobro naoruzani ovaj put
I onda tu Hrvatsku osude za UZP,a Srbiju oslobode....koja pravda
Ma samo nas naoružajte da se rokamo do istrebljenja, jer mi balkanci ne znamo drukčije. Svi smo mi nepopravljiva stoka, posebno srbi.
Americka administracija je razbila Jugoslaviju, u to vrijeme najjacu drzavu jugoistocne Evrope i lidera pokreta nesvrstanih. Igrali su na kartu vjerske netolerancije i mrznje a sve pod plastom "nacionalnog" budjenja, znali su da za balkanska plemena pojam vjere i nacije predstavlja neraskidivu vezu.
Dobro jento g din Schiling kazao, a posebno za Europu i velike sile, kao Francuska i Engleska koje su prosrspski orjentirane i dezinformirane od SANU i Milosevica onda, a sada od Vucica i onih prije njega, svi provode istu politiku, a dogovor iz Karadjordjeva je jos uvijek aktivan. Problem je sto su uspjeli glupe Bosnjake ili Politicke Boleanjake da podijele na mnogo stranak gdje cak i tzv.ljevica i desnica radi za takvu politiku.. uzmite sda sdp sbb ns i sl.
@x111taysonnnn uspijevaju podjelama zavaditi pa vladati .. vidite kako dodik postavlja sdp da nadzire OSA u, najjacu agenciju koja je smetnja srbiji ali i hrvatskoj nazalost.. pa onda Instatnt afere oko diplome, itd. A zna se sta je cilj toga, sano dil pozicijama i slabljenje Drzave ..
Da mogu Svabe bi opet ubijale
evropa i rusija zele od balkana da naprave novi bejrut amerika mora pod hitno smanjiti uticaj rusije i evrope na balkanu jer tajkuni sa balkana su toliko ojacali uz pomoc prljavih poslova da svijetu prijeti kataklizma
@lale gator šta su spasili? Prvi svetski rat pobijeno 20% srpske populacije, drugi svetski rat dva miliona srba pobijeno u tom ratu, dva puta nakon što je nemačka već poražena su sravnili sav beograd sa zemljom! Pojma ti nemaš.