Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Schmite dobro nam dosao i razbij ovu sumadiju sto rezi na tebe
Dobro došao u šeher! 🇧🇦
Dobrodosao Schmidt ! 🇧🇦🇩🇪
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Idemo šefe 🤘🏻🇩🇪🇧🇦
Drzi gace Milorade.
@Nije Kako je u dijaspori? Planiraš li na ljeto u BiH?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dobro došao u raju :D
Ovo je zadnja slamka spasa za hrvate u BiH jer ovoga je poslala katolicka crkva.U jednu ruku dodo je u pravu ovaj ce da najvise radi na stetu srba pa onda nas volio bi da grijesim ali je istina.Prva posjeta je bila franjevcima u Mostaru odmah to vam sve govori i tako ce da bude.Srbi se njega boje a ako ga se oni boje trebali bi i mi pa vidi te.
Ovaj nije zabrinut....
zasto prvo u moster,ne mirise mi na dobro.moramo biti oprezni sa ovim tipom
Mora da je bila dobra maksuzija u Mostaru scim je tamo prvo svratio 🤣
Fala Bogu, dolaza švabe da nas okupiraju. Šteta za ove partizane, oni su ga sami birali.
Al prvo u Mostar, hmmm
"Schmidt je jučer poslijepodne stigao u BiH, te sa porodicom napravio hercegovačku turu posjetivši manastir Tvrdoš kod Trebinje i Blagajsku tekiju te Mostar gdje je i prespavao, a danas je posjetio i mostarske franjevce". Dokle god se bude gledao ovakav balans, nema napretka Čak i visoki predstavnik uradio istu stvar koju rade ovdje u BIH.
Daj boze da ista uradi. Do neba to zelim. Ali ce on nastavljati odrzavati Status Quo, dakle nista.
Jednostavno on samo provodi ono što mu se naredi. Ne može on sam praviti neke revolucije ovdje, prosto. A da je evropa ,i UN generalno licemjerni - jesu. Gledaju mirno kako ovi iz okupiranog dijela BIH koče napredak, i destabiliziraju na svaki mogući način.
Stigao namjesnik 😂😂😂
Preko Schmidta jacati ekonomske odnose sa Njemackom,jaka Federacija je jaka Bosna,a jaka Bosna je garant opstanka.
Kakve ekonomske odnose? On je tu da drzi ovce na broju i odrzava balkansku gazu na zivotu
Pravi se stvarno show od njegovog dolaska, kao da stize mesija. Covjek je sam rekao da se smire strasti, vjerovatno ce pokusati razumno i bez tenzija nesto uciniti inace ga zaboli uho. Dosao je u prkno zvano BiH, ne Kinu.
Neka je sa srecom. Gospodine Smith, nadam se da ovo citate, pomozite BiH da se rijesi fasizma i da mladi imaju buducnost. Da mjesta ima za sve i da niko nije nepozeljan ni na jednom metru drzave. Gradjani i gradjanke BiH zasluzuju funkcionalnu drzavu sa manje administracije. Bez entiteta i kantona.
Pocelo je. Ovako su bosnje i Bajdena gotivili, cekali da dodje i vrati im “gradzansku” 😂😂😂 Kakav bijedan “narod” Bosnje me podjecaju na onaj crtani Gru i Minioni kad minioni ocajnicki traze ko ce im biti gospodar 😂😂😂
Zna čovjek treba doći i čija je povijest najispevnija..... U crkvu kod franjevaca