Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prenijet će čvrstu poruku da bi svaki pokušaj da se poništi 26 godina mira i napretka, a što bi bilo učinjeno povlačenjem iz državnih institucija i narušavanjem Dejtonskog mirovnog sporazuma, stvoriti teškoće za građane i biti veliki destimulans za investitore i izvor ozbiljne zabrinutosti za međunarodnu zajednicu", rečeno je iz ambasade. Dodik se sav najezio.
koncenzus u međunarodnoj zajednici je da je ovo vještačka kriza pred izbore i shodno nema potrebe da gube vrijeme na nas.
Bjezi Dodiku dok te nisu dronom srokali u autu ko one irance
Chollet će poručiti da svaki pokušaj povlačenja iz državnih institucija znači teškoće za građane.......... AKO JE TO SVA PORUKA koju donosis ....NE TREBAS NI DOLAZITI.. takvih dvosmislenih poruka smo se mi 1990 naslusali kamaru... FALA
Slabo si nesto upucen, mira je bilo 26 godina, ali prosperiteta nije.
svi ovi stranci koji samo laprdaju a nista niti rade niti poduzinmaju su vjetar u leda gofnima tipa laktasenko sto zarinpali...
Dodik hoda maskiran kao Željka Cvijanović.
Jest ih Mile mobilisao sve protiv rs-a, treba razmotriti da se Mili da Zlatni Ljiljan.
Mislim da je sve izvjesnije da Dodik ima zeleno svjetlo da radi sta hoce bez ikakvih problema. Ameri su najveci neprijatelj muslimana sa razlogom.
ZAŠTO JUČER POLICIJA KS NIJE JUČER POHAPSILA POLICIJU RS-a KOJA JE ILEGALNO SA 2 AUTA UPALA U KASARNU RAJLOVAC POKUŠAVAJUĆI DA UHAPSE NEKOG NAŠEG VOJNIKA. KOMESAR SELIMOVIĆ LJIGAGOR ODMAH DA PODNESE OSTAVAVKU - IGRA ZA DODIKA DUŽE VRIJEME.
Vjerovatno će još strateški poručiti: svako povećanje cijena goriva znači poteškoće za građane. Ovi će nam još malo preporučivati, za rješenjenpolitičkih problema, da je kamilica dobra protiv prehlade.
Mile se prepao.
Nema tu konstruktivnog dijaloga, ne znaju oni nista kostruktivno reci osim Bosnjak ovaki, Hrvat onaki, Srbin nesto drugo. Treba raspisati nove regularne izbore i razgovarati s nekim drugim ljudima ako izgube ovi sto su sad na vlasti. Ako ne izgube izbore, onda smo kao i toliko puta dosad dobili to sto smo i trazili. Od lopova na vlasti ne mozemo ocekivati dobra djela.
Čiko halooooo SANKCIJE, dosta je bilo priče. S A N K C I J E !!!
Ima li koji americki diplomata da nece doci kod nas ovih dana? Haman neka turisticka agencija daje povoljne aranzmane, travel tu baznia, avanturisticki turizam, ovo ono..
Nek' si se ti nama zabrinuo za nas.
Pa boli njih briga za gradjane
proculo se da su dobri cevapi, sad svi hoce da ih probaju :D
Ne zezaj, nego cisti govna i nemoj zaboraviti SDA, oni su u korupciji do grla, isti ti racku dodje i ovo sto SNSD radi.