Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada TK je nažalost u rasulu. SBB visi o koncu, a u SDA su podijeljeni u 5-6 frakcija. Bilo je tu nešto i rađeno ne može se lagati, ali u tim poslovima je dosta bilo namještaljki svojim ljudima. Ako gradi školu, gradi je brat jednog od ministara i sl.
Dosta je i bio. Nakr'o se dovoljno, pozaposljav'o je svoje, sve je OK. Vrijeme je da se slijedeci uvali u jasle.
Ovaj Alic predjsednik skupstine zaposloi sina zenu i po familije po javnim preduzecima... i umjesto odma da bude smjenjen on je ko nesto bitan u ovoj drzavi... umjesto da bude u zatvoru za nezakonito zaposljavanje i trgovinu uticajem. TK Sud i Tuzilastvo nista ne rade ! Hocemo promjene.
Najjaci mi je ovaj izraz "obmanjuje javnost". Valjda je ofirno napisati/reci "laze narod".
Gutić mi neće biti ni do kukova, kakav ću ja da budem, kada dođem na vlast i akbgda za premijera! E tek onda ćete vidjeti šta je pravi čoban! Od mene boljeg čobana nema!
To ti je kad seljak uđe u odjelo !!! Ali sa njim je ušlo i selo !!!
Jesul se to Bego i Kukan posvadjali?
zakuhali Miko i Guto
Da se razumijemo, Gutic je lopovcina, ali vidim da vas vecina nezna zbog cega su se ova cetvorica uz Kukinu podrsku digli da ga smjene.A razlog je sto je Gutic bio rotiv nelegalnog zaposljavanja sinova pojedinih ministara iz SDAi nelegalnog prijema cak stotinu mladih policajaca u MUP-u TK.
Ovaj covjek je dokaz da i debil moze uz pomoc sda da postane nesto.
Šljego Progutić
Zašto niko ne sagleda normalno situaciju, mislim na ove koji pljuju po njemu?? Pa čovjek ništa loše nije uradio za TK čak šta više bolji je od svih drugih koji su do sada bili...Jedino je možda bio bolji ekspertni premijer Umihanić koji ništa naravno nije ekspertirao :).
Ša gledaš? Bego, naš čoek, uspiješan, premier.
Sprc im vam sve u SDA stranci. Od najstarijeg do najmladjeg
vidi pogleda,,,znas li ti ko sam ja ,,,
Joj Hamo divi mu glave
Murga akademac ne haje.......snaći će se on i da ga smjene. Pripazit će ga Don Kuko jer mu je on najodaniji :)
Nije Don Kuko nego Dr. sci. Kukić Mirsad. Doktorirao čovjek. ;)
Ako nisi primjetio, ova 4 zastupnika su iz Banovića i pod naredbom Kuke su ga odbili podržavati jer se Bego Gutić počeo družiti s Jasminom Imamovićem.