Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je trebalo klati nedužne bio je "junačina" a pred narodnim sudom je cvilio ko ker.
Kažu Sda ahbabi nije valjo Tito...normalno da ima ne valja jer je Tito ovakve kerove rješavao po kratkom postupku dok su danas Sda pavijani sa njima u bratskim odnosima...naravno na račun BiH.
Samo mi nije jasno zasto Srbi ovog poganca sada revitaliziraju kad je ovaj zlocinac pobio i Srba skoro ko i nesrba, bio klasicni zlocinac i kriminalac ko i ovi danasnji lopovi i kriminalci.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Hyebo vas ovaj bradonja, sve sto nosi bradu je pogan o ovim majmunima ne treba pisati niti im davati medijsku paznju, bradonje i njihove ideologije ideologe vjerovanja i pratioce na sud i policiju.
Nema mi ništa draže ko popišati se na spomenik čiča draže
@europekabosna sve si slago sto si napiso bosnjaci bili sa ndh i handzar divizija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oslobađaj Jure opet Bosnu
Pa sta radi ta bosanska mladez.SDPa, zasto ne sabotiraju te nacisticke spomenike, To se ode nocu ,prisulja se i i barem mu nos odbijes, ili naocale razbijes...ali ocito da je SDP u BIH takodjer nacionalisticka bosnjacka stranka,pa im i ne smeta ovakva srbocetnicka aktivnost.....
Uzas. Istorijska cinjenica glasi da je bio u pocetku u pokretu otpora, a onda je koalirao i saradjivao sa nacistima, ubijao sve oni koji su neistomisljenici i drugih nacionalnosti, sijao strah i teror po sumama. Istina je da je i spasio americke pilote, ali samo iz razloga da amerikance pridobiju na svoju stranu, sto mu nije uspjelo, obzirom da su vidjeli ko je na cijoj strani. I na kraju, zasto ne slaviti naucnike, i okrenuti se buducnosti
U prevodu, SVI SMO MI DRAŽA MIHAJLOVIĆ
po tome se vidi vecina jednom koljac uvijek koljac
Pa mogu postavljati po RS-u, 90% nacionalizma i nacionalističkih govana dolazi iz RS-a.
NEĆEMO VAM OVO ZABORAVITI NIPOVCI, VAŠU IZDAJU REPUBLIKE BIH RAD VLASTI, KONJAKOVIC UZEO PARE, KOJOVIĆ UZEO PARE, VAMA UZELI GLASOVE KO LEVATIMA, PRODAŠE MOSTAR ZA 1MIL EURA KOJOVICU, I JOS DINO NE RASKIDA TU KOALICIJU. SVE JE JASNO RADITE ZA SRBIJU NAROD JE TO PRIMJETIO JOŠ ĆE SE POTVRDITI DO 2022, SDA JE BILA NAJGORA SAD JE SAV OTPAD U NIP STRANCI, USPUT MEMIĆU JAVI KAD TI DINO NAMIGNE DA DIGNEŠ PROTESTE.
Nema riješena za Cetnike bez HOS-a i traktora.
Jadan je onaj narod koji veliča i poštuje dokazane i presuđene ratne zločince.
A ko je tu sta dokazao i koji sud je presudio ? Koliko je neduznih Tito streljao na brzinu?
Brčko draza se nalazi na pravoslavnom groblju, uz amanet vlade I SDA, SDP-a, NS, konakovicevih I ostalih cirkusanata
JA SAM BOSBJAK!!!!ALI HRVATI SU IM JEBALI VISE OD MAJKE SA OLUJOM!!!!ZATO IM SKIDAM KAPU!!!
Mislim da bi i mi Hrvati trebali podići spomenik velikom Poglavniku gosp Anti Pavelić. Bio je veliki čovjek i humanista, njegove hrabre ustaše (naši djedovi) hrabro su se borili za svoje ideje. Junak do junaka , zaslužuju poštovanje i spomenike, a ne samo mise zahvalnice u crkvi.
Treba ovu genocidnu bagru goniti preko Drine i to plivajuci
KUPUJTE TRAKTORE!!! KAKO STE NASTAVILI !!!TREBACE VAM VJERUJTE MI !!!
Promjeniti cetnika i njegov mentalni sklop teze je nego ista na svijetu. Ko to uspije treba mu dati Nobelovu nagradu iz svih oblasti i nauka.