Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO JE JOS JEDAN OD DOKAZA DA SA OVIM IZ RS-A NEMA SUZIVOTA, A VI BOSNJACI NASTAVITE SPAVAT KO STO STE SPAVALI DEVEDESETIH, PA KASNIJE KRIVITE UNPROFOR UMJESTO SAMI SEBE DA KUDITE
Koje intelektualne face, vjerujem da cak i znaju napisat ime i prezime
Steta sto nacisti nisu izdrzali jos godinu-dvije....sad bi srbija bili regionalna ***nija smeca. Hile svaka cast za ciscenje smrdova sa balkana.....trebali bi u federaciji BIH dignuti jedan spomenik 12.SS handzar diviziji.....bili su lijek za cetnike i ostatak sljama sto se nazivaju srbima(citaj robovi)
popisacemo se jednog dana na ovaj spomenik a onda natjerati srbe da ga sami sruse.
Na onom platnu im piše "Četnici Kuršumlija" - riječ Kuršumlija je turska riječ, kuršum=olovo Eto vam, poturčiste se i vi :)))))
Mozete zamisliti kada umre mladic i karadzic. koja ce to svetaista za horde biti!
..Ha,ha vidi Draze,yebo vas kipar koji ga je uradio..ko da ima proljev,samo sto se ne usere...ha,ha,ha.Zlatni Draza,ha,ha...a ja mislio da je od mesinga.Ponovo ce vas Sava Kovacevic loviti po Sutjesci,mamu vam izdajnicku.Velicate kralja,najveceg srpskog izdajnika,onog istog koji je pobegao glavom bez obzira i predao nemcima Srbiju.Tamanili smo vas u drugom svetskom ratu pa bogami tamanit ce mo vas opet izrodi.
..Partizani puske u ruke..doslo je vrijeme da se Bosna cisti.Nakupilo se svakakve gama.di.
Ma mus.l.i.m.a.n.i mozete samo da nam pu.s.ite K:U:R:A:C sa vasih 24%
@tzvR.Srpska Pusti ti nekakve postotke, zaboravljas da ste htjeli cijelu BiH koja je trebala pasti za 14 dana, a trebala je biti i "velika srbija" zar ne+ Sad samo mozete podje.bavat za nekakve postotke, a kad ste 95 cvilili i trazili pomoc da se nesto uradi inace vas ceka traktorijada u roku 24 sata, pa vam ameri guzicu spasise da se nebi desio jios jedan exodus ogromnih razmjera. I sad se s.m.r.d,i.c.i opet digli i opet popkazuju svoje pravo ljigavo lice. Sjetimo se da su zene Srebrenice i Podrinja trazile prije par godina da se uz pratnju SIPE pojave na ovom skupu, i direktno pokazu prsdtom na zlocince. Naravno dejtonska sipa se nije oglasila, kao i niko sa vlasti niti od onih toboznjih bosnjackih ublehaskih predstavnika, Zato demonstracije prlikom sljedeceg skupa, fantomke na glave, da nas pro-srpska siipa nebi kasnije identifikovala i uzet stvari u svoje ruke. Bagra misli da mogu opet prikrivat zlocine nad Bosnjacima kosto su radili decenijama ranije.
Za sljedece okupljanje ovih neandertalaca trebamo obavezno napravit demonsracije na istom mjestu, pa kom obojci kom opanci. Trazit od sipe da ovo stoitraju za sva vremena, a ako se ne oglase, i ako se niko od tako zvanih bosnjackih politicara ne oglasi, proglasiti kraj dejjtonske agonije i krenut u potpuni obracun sa ovim remetilackim faktorom i zadnjem fasizmu u Evropi. Nema nikakvog zivota u BiH dok se ovaj s.m.r.a.d ne pocisti.
Trebali su srbi i aliji podici spomenik do draze on im je to omogucio
joj sve junak do junaka, sto se ne okupite u vozucoj,i tamo ste pokazali junastvo u bjezaniji 95. kad vas je zgazila armija mudzahedina, samo ste zaboravili nekoliko stotina glava, bice opet traktorijada junaci hahahah
Sta drugo ocekivati od poganog naroda , srbe mrzi svaki normalan covjek ...
ovo su oni što su uspjeli uteći sa grabeža,utekli mi ispod noža,ja bi kraj njih smio proći sa fesom na glavi,al nek oni svi dođu u cazin onako sa obilježjima da im ove naše nane budu i sudije i dželati.opet,kakva nam je država oni bi još imali i zaštitu policije
@ klix.ba J.E.B.A.L.I VAM ONI M.A.T.E.R A VI NJIMA...SAMO ŠIRITE MRŽNJU MEĐU NARODIMA SLUGE ZLA... "VRATIT ĆE SE VALTER-J.E.B.A.T ĆE VA M.A.T.E.R"....JOŠ MALO.....JOŠ SAMO MALO....
i sveštenici... šta drugo očekivati od jedne nakaradne religije i njenih sveštenika kao što je pravoslavlje