Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijene karata i mjesečnih su paprene. Ne bi tu ništa bilo loše da drugi prevoznici nisu skoro u pola jeftiniji, samo što oni nemaju pravo obraćati se tim linijama..
Pa i zaposleni su gotovo socijalna kategorija, a svaki dan valja ići na posao
hvala glupom jasminu i sdp i njihovim jatacima
Jasmin je napravio haos sa prevozom. Imao je neke dobro ideje, ali jednostavno nije mislio na sve.
Neka ste vi prodali javni prevoz privatniku :)
Prevoz je bio kantonalni.
Koji je ovo tal bio, ja ne znam. Ali je neko dobro dobro dobro profitirao. Covjek je kupio gradski prevoz. Koristeci monopol upropastio ili kupio skoro sve ostale prevoznike na kantonu. Sada, kada ima potpuni monopol, digao cijene do mjere gdje je jeftinije putovati taksijem. Prevoz do okolnih gradova je katastrofa (ukinute mnoge linije) i preskup.
Bukvalno, jeftiniji taksi. Poređenja radi jednosmjerna karta do Srebrenika je 6KM, isto koliko i karta sa drugim prevoznikom do duplo udaljenijeg Tešnja. Gips je preeeeskup.
SDA je upravljala kantonalnom agencijom za privatizaciju. GIPS je planski uništen od SDA. GIPS su poklopili zbog placeva. Uskoro tu gdje je bio GIPS se pucaju stambena naselja a GIPS garaže se sele prema Lukavcu
Kako su nase vlasti pravedne i uljudne,pravi vjernici i ljudine,onom ko nema po 100 km,onom ko ima i previse po 1080 km,kakav primjer za buduce generacije da nastave biti ovako humani.
Ukidanjem kantona stedimo sest milijardi maraka...jer Kantoni su najvece zlo koje je zadesilo posdejtonsku BIH.