Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke Amele, ljudino
Patriota Željko i patriota Amel, aferim momci, vi ste predstavnici BIH.
jok eto ti si i Dodik
To Predsjednice..!
Bravo Zeljko predsjednice svi bosanski katolika i nas bosanaca
Ovaj drugi muslimanski član predsjedništva tkz biH čestita svome biraču. Svak svome
Jest naj bolji ambasador za razliku od tebe koja si naj veca Gnjida i Usljo u svijetu koji predstavlja BIH.
Najmrže mi je kad se naši političari jave sa čestitkama.Nemojte molim Vas, preklinjem Vas. Sve je napravio svojim trudom, odricanjem puno toga u životu da bi bio to što jest, i naposlijetku pojedinih privatnih sponzora. Gdje ste Vi bili u njegovom razvoju, gdje ste u razvoju talentirane djece i razvoju sporta u BiH. Gdje ste godpodine Komšić i svi ostali. Da su Amelu noge zlatne uzeli bi ih sebi i podijelili. SRAM DA VAS BUDE!!! Amele drži se imaš srce BiH što je vrijednije od svega
a zašto da se ne javi.svako se boriti za sebe a Željko je postupio skroz ispravno.kako rade hrvatski.kako ruski kod Putina. vi samo hajde da želja oblajete.to nije uredu.niste dobre osobe.
Kritika je namjenjena svima, na njegovu objavu doduše... Vidite li Vi šta se dešava u savezima u BiH... Jedan primjer samo iz meni bliskog okruženja, momak državni prvak u karateu, otac jadan ujedno i trener svom sinu i mnogo druge djece, skuplja sadaku da član njegovog kluba u ivim slučaju je to njegov sin ode na svjetsko prvenstvo. To je jedan od primjera a ima ih na stotine... O čemu pričamo?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jest, a ti si Zeljko ajveci demagog ove drzave
Nije jedan od najbolji nego NAJBOLJI a ne ko oni tvoji uhljebi po svijetu
Sutra Dodik hitnu sjednicu saziva jer je u ime Predsjedništva.
Naravno da jeste,svaka cast..
Čestitke oboici,nasem Zeljki i nasem Amelu.Najbolji ambasadori u povjesti Bih.Nek si svjet podsjetio Lave na genocid ndh-a,nad Srbima,Romima i Jevrejima i genocid pocinjen od strane srba u Bih.Vise je osuđeno srba za zlocine i genocid u Bih,nego nacista u hitlerovoj Njemackoj.To govori daje genocid u Bih bio gori od holokausta
Poklopi se usima Sejdo. Amel je postao to sto jeste zahvaljujuci sebi a ako se takmici za boje svoje drzave ti i ostali iz vlade tu niste bitni. Da u sport ulazete koliko u vozni park imao bi pravo glasa.
Ostavi se komentarisanja Dijamanta,uradi nesto za drzavu...