Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slika glavnog grada hahah zamisli kakav je ostatak drzave
Sarajevo je evropski Kandahar.
A jesu li novokomonovani "gradjani" na Stupu koji su glasali za Memica zasluzili vise?
Na Stupskom brdu BH Telekom kopa vec dva mjeseca, prvo sto dovode prikljucke do kuca a rijetko ko od stanara zna sta im, ko i zasto prikljucuje, drugo sto ostave raskopane ulice, odvaljujemo tockove redovno..mi se bunimo, radnici bleje i rade polako, katastrofa
Samo iskopali ko krtice.
kako su glasali takvu su vlast dobili
zaobidjite pobogu hehe
Nije to u nadleznosti premijera KS Konakovica...njegova je nadleznost da mlati praznu slamu po vazdan...tipicno za SDA uhljupa !!!
Zato će na Ciglanama trg da bljesne
Welcome to africa
Welcome to africa
jako lepo :)
'Ta će nam voda! To je normalno!
ko ono bi Šerbo , harmonikaš.
Ova ulica je u fazi renoviranja,gdje ce u buducnosti biti dvosmjerna.Prije je bila jednosmjerna i u katastrofalnom stanju,a cak i gora od ovog makadama. Ovaj text je iskljucivo od autora-admina-novinara koji zivi u ovoj ulici. jarane,sacekaj malo,ne moze se sve uraditi preko noci!