Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gračanica! Mjestašce sa nekoliko kucica, između dva ogromna brda. Nešto poput Austrijskih alpi. Samo su ova naša brda puno vecaaa.. u Gracanici rastu šljive, jabuke, kupine, maline , jagode itd. Tu je nekad proticala rijeka Rama, protice ona i sada ali kroz betonske cijevi. Nedaleko su dvije male hidro elektrane poput zlatne koke. Mjesecno uberu i do 5000 KM Covicu ili njegovom kompanjonu a u koritu ostalo samo kamenje, nekada bijelo, sada obloženo zelenom mahovinom
Nije to tako strašno da nema nešto još strašnije. Kompanjon ili Čović dobije za jedan kilowat proizvedene struje 0,49 KM, dok mi našim elektro dobavljacima placamo ..0,19 KM po jednom kW. Ima li logike?? Ima# Svako domacinstno u BiH placa tu razliku uz račun od struje. To se još zove: obnovljivi izvori i naknada za obnovljive izvore.
Nije ni to tako strašno! Nego.. Može li neko od vas dobiti dozvolu za proizvodnju obnovljive energije? Može. Ali placat ce ti po cijeni od 0,19 KM Zašto je to tako?
Skoda 110R je za nase puteve a ne motori
Ne poznacanje puta i ne prilagodzena brzina a mozda imanjak iskustva.Neka mu lahka zemlja
Ne naginji se kroz prozor cehu