Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
heroin los nikakav
dervofinc@ sta ti imas protiv njega
diler mu se ispalio u Kolumbiju
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
cera kralju de reci na cemu si da i mi probamo
JELI OVO ONAJ ŠTOJE ALIJI REKAO "POSLUŠAJ ME, SVAKI DAN NAS GINE 50-70 ŠIROM BOSNE I TO NIKO NE ZNA. AKO NAS NA JEDNOM MJESTU TOLIKO POGINE PRED MEDIJIMA, ZA TO ĆE ZNATI ČITAV SVIJET". POSLIJE TOGA JE JEDAN UNPROFORAC SVJEDOČIO KAKO LOLA ISPUŠTA MINU 120mm SA ZGRADE IZNAD MARKALA.
to je taj
Hoće li se neko oglasiti iz IZ-a da javno iznese stav o ovome što uvaženi ex reis Cerić propovijeda. Šala nastranu više ne znam ko zajebava kad čestita hižeslav, a ko fakat tako misli da je ispravno.
Bacili sihr na Ceru😄
Otkako nije na poziciji da krade ,čojek skroz prolupo.
Daj Klix mrdnite ovog covjeka, pa stid me prosto obuzima samo dok citam naslov. Ocigledno mu se nesto desilo i nije stvarno fer prema samom njemu da objavljujete ove nebuloze.
Je li ovo Bruce Willis na slici...
Neki novi film snima, jel'? Umri serući 5?
mustafa efendija Serić....
on je puko skroz
Cera tebi ni rukja ne može pomoć
cuj...stize nam Bajram "nenajavljen".....stafaMu ti si na nekim opasnim isparavanjima....
Ono ko u filmovima o tajnim agentima, dobio novu ulogu "HizaCeric". Samo ne znam jel komedija ili sta vec. Triler jeste sigurno.
zašto ne date komentara na onog arapa da ga popljujemo..u stvari da vidite ispravnu sliku mišljenja o ti budalama arapima peksinima
Bio, uzimo i uzeo, pa bi malo, opet, ništa da bi trebao i neko drugi ili mlađi, da dođe do izražaja. Pa kada je već to glavni osnov, onda i svaka lijepa riječ ili preporuka, nije ono, šta bi trebala da bude.
eto kakva je budaletina 20 godina vodila IZ a mi ovce slijedili, i dan danas je ta IZ u rukama politike i ne moze im se vjerovati nista te je kao instituciju koju su s tim razlogom osnovali austrijanci treba i ukinuti.
hajd ne seri.....