Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravo zboris gosp.Cericu
Daj bolan kakav Bosnic, ali i ja zelim mu pravedno sudjenje i postupak pa ako nevin nevin ako kriv kriv
Ispravna besjeda gos.Cerica,mladima treba skrenut paznju na sve moguce podvale danasnjice posto se sve vriti oko novca i beznadja u kojem se nalazi bosansko drustvo.
STA BI CERICU JELI TO SE UKAKIO
u Ukrajinu nismo isli, otkud mu to ?! Allah je najveci !
Cera-Zabrinut za nasu omladinu,kojoj se otvaraju zivotni putevi uspjeha,...... da ni jednom rijeci,postupkom ne cine nasu situaciju jos tezom!
ovaj lik je jedna velika ubleha,,,ko ima pameti ako se da primjetit
argument?
Tito i komunisti su omladini gradili fabrike u kojima će raditi i zemlju svoju graditi, a ne bogomolje u kojima će im mozak ispirati i mržnju prema drugom i drugačijem usađivati.
Sve se nema, gledaj ti apple monitora, a nikad čovjek kile nije digo, sve od vjerske šuplje...
vanredni predavac na vise svjetskih univerziteta, nekoliko njih u islamskom svijeta, ali takodjer i nekoliko po Americi, pa je jasno odakle novci dolaze; a takodjer postoji i veliki broj ljudi koji postuju njegov radi i angazman pa su voljni da pomognu u ovoj predsjednickoj kampanji i novcano i kako god.
sad bi uzinat otiso u siriju yebo te caca lopovski
argument za kvalifikaciju lopova?
Pa pi*ka ti materina bezobrazna! Kad si kao vjerski lider to treba govoriti onda si šutio, ali ti ne smeta da se sad promovišeš kao predizborni kandidat, nakon što je aktuelni reis više puta govorio o zlu kojeg šire vehabije?!
Tako je Džema. Čak ih nazvao "novim muslimanima".
Tzv. covjek koji je bio vjerski prvak se okrenuo u politiku i sluzi se jefitnim politickim i prljavim floskulama. To dovoljno govori o njegovoj "vjeri" i o njegovom "moralu" u prethodnoj ulozi, kao muftije. Sta je sljedece, postace papa? Islamska demagogija, na nivou one koju Klix prenosi (od Indipendenta) kako je pod IS(IL)-om sve sjajno i bajno, pa cak i u Raqi gdje su prije nepunih mjesec dana nabijali glave na ograde ubijenih pripadnika sirijske vojske. Serijatska "demokratija", WTF, im li negdje lavor da povratim?
mustafa, otvori im ratište ovde da ti se omladina ne potuca po svijetu
Pa i nece Cericu, ko bi onda umjesto njih laprdao pa Klixu. Ipak im je to glavna zanimacija.