Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li referendum da se u Zakon uvede " osoba preko 18 god koja ne izađe na glasanje 100KM kazna zbog nemara za budućnost"
Misanthr0pe Treba i to što kažeš, a idealno bi bilo i prilikom glasanja da odgovoriš na dva jednostavna pitanja 2+2? I koliko 2 kilometra imaju metara? Čisto da se utvrdi sposobnost umna da možeš razumno glasati
Ne dobiše hrvati IZ, upss
Kako nema para ...sve to treba da plate one tri budale koje su i pokrale i opet ce im ostati i za njih i njihova pokoljena.
A sta o tome misli promicatelj euro vrijednosti??Mislim,bitno je 😝
Samo za Boakira glasat, jer on ce najprije rasturit Bosnu. Sto se mene tice mozete izbore raspisivat svake sedmice, ja vise ne glasam. Jer sam vidio koliko god imate glasova, SDA pronadje nacin da ima vise. za mene su neregularni i ne validni izbori u bosni i ne glasam vise nikad.
Covic je fašista
Naslov vrijedja inteligenciju. Ovo je kao da NY Times napise: Upitan dolazak Bidena u Ukrajinu, ima li novca za gorivo Air Force1?
Zakon: "fiksno utvrđen kao prva nedelja u mjesecu oktobru" Isto zakon: "neko mora donijeti odluku da se odrzi u prvoj nedelji u mjesecu oktobru" Ako vec po zakonu nije opcionalno da se odrze izbori i zna se kad ce biti, cemu odluka?
Ja se mogu kladit da se sutra neće raspisati.
Bilje je za zdravlje Tegetliji i Bevandi da neprave probleme oko novaca za izbore. Ako pokušaju opstrukcije to će biti i poslednje što su na svojim funkcijama uradili. Ne osječaju izgleda signale EU, Britanije, a ni Amerike!
Haman 10 milijardi stednje imamo i da nemamo izbore , hahahaha svasta
Ako Bevanda i vijeće ministara BiH ne dozvole pare, mi ćemo na sergiji sabrati, al izbora će biti.
Bude. Hinje su uvijek podvlacile repove i mijenjale strane
Novca ima. Budzeta za 2022. nema. OHR nametni ga!
Ja ne razumijem raspravu ima li para za izbore. Ako su izbori temelj demokratije i savremene civilizacije, ako se vlast formira na izborima to znači da izbora mora biti. Ako nema izbora onda nema ni države. Pa to je klasičan državni udar, čuj neću potpisati budžet za nove izbore i ostat cu u tehničkom mandatu. To SIPA treba pohapsiti, zaplijeniti imovinu i bila stvar, eto para!
Političarima treba poslati poruku, da nema opstruiranja izbora. Neka se sjete kada nisu htjeli da riješe pitanje matičnog broja da je narod izašao na ulice. Bježali su sa svojih radnih mjesta i kroz prozore i na sporedne ulaze. Zakon se mora poštovati!!!