Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni koji nisu upućeni: članovi centralne banke su toliko uhljebili djece/rodbine da im je pored onolike zgrade potrebna nova, za nove generacije...
Dace vam kurku za zube uz scc
Zasto loklna fb vlada cuva zivotom masonski spomenik U hastahani? Koji je donesen avionom i postavljen? Sta je znacio preformans u hastahani kad su bile demonstracije? Opameti se Bosnjo!
Kako razmazena banka. Kupite plac predvidjen za gradnju i granite. Ne unistavajte parkove, ne trazite privilegovan tretman i ne naprdivajte.
Pa gdje ima slobodna parcela koja je udaljena 200 metara od korita Miljacke? Mozda na Širokaći!
PA VI NEMATE ZA TEMELJE A NE DA GRADITE NESTO BIJEDO BIJEDNA KAD DODJU PENZIJE UHVATITE SE ZAGLAVU A KOFOL NEVALJA LOKACIJA
Baš me interesuje hoce li Mandić ispuniti obecanje i napraviti park od Hastahane
Od**bite od Kvadranta B! U troškovima!!! I Softic i Tibra! F*ck
* U troskocima
Softic vanago na svjetskom nivou. Igrac kirbinog timz
Ali koja potreba pored onakve zgrade lravot novu?
Zašto uopšte mora biti u Sarajevu šta fali Tuzli Zemici Mostaru..? Ove bankare cipelom u guzicu nabit.
Sta fali lokaciji Velesici,ne svidja se gospodi ono bi nesto kao da bira centar scc alta marijin dvor
Ruglo od Hastahane neće nikad izgledati kao park, pogotovo ne pod vodstvom fb načelnika koji samo sere i ništa konkretno ne radi. Ovaj projekat je bio zadnja nada da se na Hastahani konačno nešto lijepo napravi. Kao da bi bilo moguće da se u okolini CB održava seljački vašar i okupljaju narkomani. Zapitajte se kome ovo ruglo odgovara?
Ti si svjestan da CB nije nudila da sredi park, već je samo htjela da napravi zgradu? One rendere sa drvećem i zelenilom su prodavali raji da bi dobili podršku, a sami su govorili da oni nemaju ništa sa ostatkom parka. Kako će neko srediti ono ruglo kad je trenutno ovakva situacija gdje ne znaš šta će biti sa tim prostorom za 3 mjeseca.
Ajnadžić je prosipao šuplju o drveću na podzemnoj garaži, koje ne postoji nigdje na svijetu. Visoko drveće ne raste na podlozi od betona, a konstrukcija koja bi mogla izdržati toliko zemlje bi koštala deset miliona maraka.
Bravo Mandicu sto je sacuvao nas dragi park Hastahana od sdaovih kriminalaca koji su htjeli unistiti park da bi napravili sebi zgradu za uhljebe,a ko ebe park omladinu,raju i djecu.
Svaka čast, pošteno! Centralna banka bi mogla napraviti čudo od Hastahane, ali pošto FGR želi i dalje da se alkoholizira na tom mjestu, sretno vam bilo! Svaki iole dobar projekat u ovom gradu ste uništili u fazi nastajanja.
CB je htjela da napravi zgradu u ćošku Hastahane, ništa drugo nisu planirali raditi. Kakvo je to čudo?
Znači od 'pomoćne' poslovne zgrade CB dobismo trezor, dvije podzemne etaže, prilazni put...gospoda iz banke neće da se 'lomataju' po Velešićima, za njih je to selo. Nisu nikad čuli za Fort Knox.
Mandicu populisto smijesan si
Znači populizam je raditi za interese građana, a ne SDA tajkuna? Odlično, dajte nam više takvih populista.
Tvoje i moje pravo je na drugom mjestu - a bez nas dvojice nema drzave. Ko nas pita jesmol saglasni da se gradi tu i tu... cccc
Kanite se Hastahane, nego radite svoj posao! Zašto nenamo informacije koliko se štampa KM i koliko ste novca naštampali zadnjih 18 mjeseci?! To treba da nam pričate i da se pravdate, a ne da javnosti mažete oči sporednim temama. Niste vi poduzetnici, nego Centralna Banka Bosne i Hercegovine!!! Ima li ijedan novinar sposobnosti da štampanje novca istraži i zaključi kamo to vodi?!
Ne lupetaj kad nemaš pojma
@Reklamacijaa Koji si ti hajvan, i još javno to potvrđuješ, hahahaha.... Pa ti stvarno ne znaš ko štampa KM?! Hahahahaha, joj joj ko sve danas ima pristup tastaturi, ma i treba bocka, i to 5 doza odmah! Čuj Amerika štampa KM, hahahahaha...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)