Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je SDA podrzala ja sam protiv
Uvijek treba biti protiv SDA bagre
oni što su do jučer bili protiv banke za vrijeme Nedžada,sad te iste osobe su za banku kad je Srdjan načelnik??? joj koji licemjeri hljebe dragi,mene nešto sramota za vas prevrtljivce
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ispade hastahana neko sveto mjesto, a pola parka cisti beton plus parking, da ne govorim ko se tu sve okuplja kad mrak padne. Prijedlog centralne banke je 300 puta bolji od trenutnog stanja.
Ruglo u centru grada. Ono nije nikakav park ono je samo beton i nista vise
Bolje da naprave park bez zgrade
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bolje milion puta nego sadasnji parking i polupan park koji je leglo narkomanije. Samo kod nas je uvijek obrnuto, tako da treba da se zalažemo za narkomaniju?? Kapidžiću, Kapidžiću..
Jel ima neko strucan, pametan i konkretan, da mi objasni zasto se uopste kupuje zemljiste i gradi nova zgrada Centralne Banke, kad imaju sjajnu i reprezentativnu gradjevinu u samom centru grada?! Ako im je opravdanje bezbjednost transporta novca, ili slicne budalastine, onda treba srusiti Upravne/Nadzorne odbore i postaviti nove ljude, ukinuti odluku i vratiti stvari na svoje mjesto..
Raja pogledajte opet, zgrada je samo oko 11% Hastahane i to dio gdje je parking, ostalo nam je park koji će biti bolji, uređen!! Užas je sada kakav je, posebno ako trebate proci u toku noci. Cuvajte djecu!
Ko god radi u noćnim smjenama zna sta pricam!
Pa gradite po selima iz kojih ste dosli P vam materina
Ovo neko sto se bocka ili pije, psovke same govore ko pise komentare hahaha, e jadnog li nam naroda
Haj se ti vrati odakle si dosao pa tamo prosipaj kulturu
Treba biti protiv i zbog samog izgleda zgrade. Kako je moguce da se ova rugoba od zgrade uklopi u austrijski ambijent zgrada na Marijn dvoru??? Fujjjjj sve ce nam unistiti ove arhitekte sto vise vole pare nego lijepo
Ne izmišljaj! Predobro izgleda!
KAKO NE KONTATE , OSTATI ĆE PARK, ZGRADA JE GORE GDJE JE PARKING! Pogledajte projekat, pogledajte kako će se urediti park, a to treba podržati!
Kakva smijurija od objekta šta je ovo ljudi?
Izgleda svjetski!! https://www.klix.ba/vijesti/bih/centralna-banka-objavila-video-ovako-ce-izgledati-nova-zgrada-u-parku-hastahana/210322107
Odlicno izgleda!
Kad guverner ode sa funkcije Centralna banka ce izgubiti interes da gradi. On zna da svako premjestanje na drugu lokaciju kosta vremena koje on nema da upregne svoje podizvodjave. Toliko upire o ovu lokaciju uprkos ogromnom protivljenju gradjana.
Kakvom ogromnom? Protivi se sitna skupina, čemu se zalazu?? Da imaju gdje da se raja drogira, pije i psi izvode?? Park odavno nije ono sto je trebao biti!
Magribija najljepša uličica :)
SDA totalno izgubila kompas. Sad su protiv onog što su oni izglasali, prodali, namjestili, naštelili. Ne znaju jesul pošli il su došli.
Pa glasacu i za mrtvi sbb samo da ode ova bagra iz sda
Sta ce sad trojka cetvorka sestorka pa trojka pa koalicija sa sds…gulenovci ove godine u egiptu na brifingu
Zgrada izgleda svjetski!! Svi ovi sto se lažno zalazu za park, da bi bili masa i sami ne znaju sto, neka kazu koliko to vremena provode u Hastahani??? Kod nas je bitno samo da nesto kazes, i da se lupa. Država protiv države, nema logike. I onda se žale sto ljudi idu preko granice!
SDA kao i obično jedno priča, a drugo radi. Isto kao da su marsovci bili na vlasti zadnjih 20 godina
SDA je svakako kontra svemu sto je dobro za ovu jadnu, napacenu i pokradenu drzavu.
koje ruglo od zgrade
Ne s**i!!